Jezus, wat een eikels

StommelingJones

Wij zetten de verwarming nog gauw een paar graden hoger en vinden het jammer dat we op dit tijdstip niet nog even een paar warme worsten van de Hema kunnen gaan halen. De ‘Maand van de ongemakkelijke actie I: 17 graden is best koud‘? Jezus, wat een eikels.

4-11-2009 1.37 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Bezopen, Loggers gelogd

Er zijn 4 reacties op “Jezus, wat een eikels”

 1. BavariaMatic says:

  Koud? Koud? Weet je wanneer het koud is?
  Als ijsberen met bontmutsen langslopen en tegen de pinguins die op de bus (bestuurd door een eskimo) staan te wachten, zeggen: “Koud hè?!”
  Dan is het koud!

  17 graden en dan klagen over koud? Owh wacht, een vegetariër, nee nu wordt het duidelijk. Eet eens wat fatsoenlijks en wat vets, zul je zien dat 17 graden best een aangename temperatuur is.

  Doet u mij nog zo een warme Hema-worst!

 2. Greetje says:

  @BavariaMatic
  Ik voel ik me zeer aangesproken door je “kortzichtige” commentaar. Vegetariërs zijn geen watjes….ik denk dat je nu even in de war was met pedojagers….dat zijn namelijk wel notoire zwakkelingen.

 3. Greetje says:

  Was ik toch zo gekwetsts dat ik 2x “ik” geschreven heb. Blijkbaar ben ik als vegetariër wel geneigd om teveel persoonlijke voornaamwoorden te gebruiken. Zal dit een neveneffect van het vegetarisme zijn?

 4. BavariaMatic says:

  @Greetje:
  Als er lekkere vetrandjes aan de worteltjes en de prei zitten, dan wordt ik ook vegetariër. Tot die tijd gedraag ik me als de gedegenereerde aaseter die de mens is en bezondig ik me aan half verbrande dierenkadavers (en zo nu en dan een vogelembryootje).

  ;-)


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties