Inanna, bitte melden!

Het wordt steeds verwarrender met dat vrouwtje Bou. Zij vertelde namelijk dat zij zich op internet onder andere bediende van het pseudoniem Inanna en tegelijkertijd deelde zij mede dat zij niet wist wat SKS was. Dat kan natuurlijk, want zoals uw en onze captain al eens heeft opgemerkt komen sommige pseudonymia nu eenmaal vaker voor. Wij vragen ons dan ook af welke Inanna het volgende gepost heeft:

Inanna 29-06-2007 12:45
Rudolf, de link doet het niet meer. Ook kreeg ik op 18 juni een e-mail van hen:

“Tot onze spijt moeten we u melden dat Stopkindersex voorgoed is gesloten. Over dit besluit is helaas geen correspondentie mogelijk omdat alle verantwoordelijke leden zijn opgestapt.

Bedreigingen,list en bedrog zijn zelf wij niet tegen opgewassen.
Het gaat u goed.

Team SKS”

Ik had al eerder e-mails ontvangen die daar over gingen. Kennelijk wordt iedereen die zich verzet tegen die perverse pedo-cultuur het doelwit van bedreigingen en pesterijen.

En wie van de Inanna’s is verwantwoordelijk voor deze lasterlijke taal:

⊕ | #65563 | 14-05-2009 20:11 | Inanna
Goed, Rikk, dan zeg ik hier dus even openlijk dat onze SG van justitie een criminele pedofiel is en dat onze Super PG een sadomasochistische zak is die zich graag laat verwennen door een tot Sado-trut verbouwde sumo-worstelaar, die dik betaald kreeg voor het zwaaien met zweepjes en zo.

Heeft u zelf al een schandblok in uw eigen martelkamer? Zo niet, dan valt dat ding eenvoudig te knutselen…

Spuiten en Slikken op de TV doet het ook goed. Lekker vies, hè! Hoe smeriger, hoe beter!

GATVERDEGATVER vind ik dat sadomasochisme.

Als je het profiel van deze Inanna bekijkt, zou je toch haast gaan denken dat dat wel degelijk vrouwtje Bou is, maar niet iedereen die over het Boublog schrijft is vrouwtje Bou (wij zijn het bijvoorbeeld ook niet) en dat geldt dus ook als een Inanna over het Boublog schrijft. En op NUjij.nl heeft dan weer een Inanna bijvoorbeeld 844 dagen geleden het volgende gepost:

Ik heb wel degelijk doorgeklikt, maar die site biedt geen enkele informatie. Ik zou graag de achtergronden weten van dat Yvonne-van-Hertum-verhaal. Die site is overigens ook nog erg nieuw. Opvolger van de vorige stop-kinderseks-site?

Die Inanna gebruikt dezelfde Avatar, of hoe je zo’n plaatje ook noemt, als die van Zaplog, maar ja, dat zegt ook niets, natuurlijk. De grote vraag is natuurlijk of vrouwtje Inanna Bou dezelfde Inanna is die op Stopkindersex.com verantwoordelijk was voor het inmiddels onvindbare stukje ‘Van onze Columniste Inanna: ‘Yvonne Proficiat’ + UPDATE‘, waaruit uw en onze captain ooit het volgende citeerde:

Daarnaast was er een lachwekkende poging om de giften, welke gedaan werden middels de donatie-knop op stopkindersex.com, in twijfel te trekken. Yvonne zou zelf met het geld aan de haal gaan.

Ze kon dat betwisten en gaf meteen aan dat aanstaande maandag, middels de donaties, een stichting gerealiseerd gaat worden, met de naam: ‘Kind en Veiligheid’ , natuurlijk op naam van Yvonne van Hertum, en uiteraard met als voornaamste doelstelling: Het bevorderen van de veiligheid van kinderen.
De website is in aanbouw, de url is: http://www.stichtingkindenveiligheid.nl/homepage/

Zou Yvonne van Hertum gewoon zichzelf voor de gelegenheid Inanna genoemd hebben? Maar goed, zolang er zich geen andere Inanna’s melden dan vrouwtje Bou, blijft het allemaal hoogst onduidelijk. We hebben trouwens naar aanleiding van het laatste citaat even gekeken, maar de ‘Stichting Kind en Veiligheid’ schijnt enige problemen te ondervinden met het bouwen van de website. Onze browser kon hem in ieder geval niet vinden. Dat roept natuurlijk vragen op, maar die zijn inmiddels al vaak genoeg gesteld, dus dat doen we hier maar even niet.

Op dit moment roepen wij slechts de Inanna’s op contact met ons op te nemen, opdat wij enig overzicht kunnen krijgen omtrent de vraag welke Inanna nu wat gedaan heeft. Gewoon omdat wij nu eenmaal niet voor niets De Grote Vrager zijn.

De website van de Stichting Kind en Veiligheid wil maar niet echt van de grond komen, schijnt

De website van de Stichting Kind en Veiligheid wil maar niet echt van de grond komen, schijnt

4-11-2009 12.43 | Door: De Grote Vrager | Categorie: NUjij.nl, Webzijden, Yvonne van Hertum, Zoektermen

Er zijn 8 reacties op “Inanna, bitte melden!”

 1. Grootmoeder says:

  Ik vraag me nu af waarom Boudineke zo aan het mopperen is over het aantasten van haar goede naam en eer want die heeft ze volgens mij al verspeeld, of vergooit of hoe je het ook noemen wil.

 2. @Grootmoeder

  Bedoelt u te zeggen dat Mr. drs. BOU in het geheel niet over een goede naam en eer beschikt?
  Dus mogen we gewoon doorgaan met Erika M. Bakker te pesten ?
  Dat zou leuk zijn……

 3. Grootmoeder says:

  @stopkinderenseks, Ik bedoel inderdaad te zeggen dat als Boudineke en de Inanna in bovengenoemde artikel ëën en de zelfde persoon zijn, zij niet over een goede naam en eer beschikt. Dat vind Boudineke trouwens zelf ook. Zou Boudineke soms van een andere planet komen?

 4. […] Grote Vrager was looking for Inanna. Well, he should have fucking looked harder, because I fucking found her. She’s a fucking […]

 5. @Grootmoeder

  Dus als we het goed begrijpen, is Erika M. Bakker uitgevonden door Yvonne van Hertum, om als schuilnaam te dienen voor Boudineke en Inanna, die beiden Yvonne van Hertum niet kennen, maar wel op SKS geschreven
  hebben, volgens ons archief ?

  http://www.dutchpredators.info/archief/archief/Van%20onze%20columniste%20Inanna.mht

  Iemand die liegt kan idd. nauwelijks zichzelf beschuldigen van een goede naam en eer!

  Denkt u ook dat zij liegt, Grootmoeder ?

 6. Grootmoeder says:

  @stopkinderenseks, de naam Erika M. Bakker kan natuurlijk ook uitgevonden zijn door Boudineke zelf, of zou Matt H hier de hand in hebben.
  Matt was namelijk vriendjes met Wim.D en Wim.D is weer vriendjes met Boudineke. Jemig het lijkt wel een complot.

  En ja ik denk idd dat Boudineke liegt dat ze barst.

 7. […] heeft er zich nog geen enkele Inanna of Erika M. Bakker gemeld, maar dat is een heel ander verhaal. […]

 8. […] heeft er zich hier nog steeds geen enkele Inanna of Erika M. Bakker gemeld, maar dat is een heel ander verhaal. En voor die paar mensen die de […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties