FIOD-ECD doet geen onderzoek naar ‘Stichting’ Yvonne van Hertum

Eerder berichtten wij in verband met een vermoedelijk niet bestaande Stichting van mevrouw Yvonne van Hertum:

[…] Het had iets te maken met de donatiegelden voor de een of andere nepstichting, maar gezien het feit dat het nooit om veel geld gegaan kan zijn, maken wij ons er niet druk over. De FIOD weet ervan, denken wij, […]

Naar wij inmiddels begrepen hebben, is de FIOD-ECD inderdaad op de hoogte, maar een anonieme bron wist ons te vertellen:

Wat denkt u nou zelf? De website waar die inmiddels beruchte donatieknop korte tijd opgestaan heeft, trok gemiddeld zo’n anderhalve man en een paardekop per dag, naar boven afgerond, en dat waren dan ook nog hoofdzakelijk mensen die iets met die mevrouw te verhapstukken hadden, dus die hebben per persoon hooguit een dubbeltje gegeven en dan nog alleen om te zien of die mevrouw het geld in eigen zak zou steken. Daar gaat de FIOD-ECD echt niet achteraan hoor. Dan zal de FIOD die €2,95 achterhalen, wat dan nog? Dat loont echt niet. En die dure auto die ze er zogenaamd van rijdt? Die bestaat helemaal niet. U heeft er een foto van gezien, denkt u? Ach welnee man, dat was een sloopauto die ze even geleend had. Wat sommige mensen niet doen voor een beetje aandacht en om zich even rijk te voelen, daar heeft u duidelijk geen weet van. Neen, zo iemand moet je vooral lekker met rust laten, dat ze lekker een beetje aandroedelt in haar eigen wereldje, dan heeft niemand er last van.

Van het functioneel parket van het Openbaar Ministerie (OM) hebben wij officieel taal nog teken vernomen, dus of er verdachten zijn (bijvoorbeeld van valsheid in geschrifte of het oplichten van de Belastingdienst) weten wij niet. In het licht van het voorgaande commentaar nemen wij echter zo maar aan van niet.

Inmiddels is ons trouwens wel gebleken dat het met de desbetreffende blerghster nog slechter gaat dan wij toch al dachten. Haar pogingen om onze doctorandus in diskrediet te brengen blijven maar op niets uitlopen, maar ze weigert op te geven. Nu heeft ze onder een pseudoniem een reactie geplaatst op haar eigen sneue blerghje, waar ze dan weer als zichzelf op reageert (dat doet ze trouwens meestal, doch dit terzijde). Als volgt:

Schoolkrijtje 16:50 on November 4th, 2009

Meer dan 7 jaar geleden zat ik bij meester Kuijk in de klas.
Meester Kuijk had soms onder en na de les als we weer eens voor straf moesten nablijven, geen tijd om op het schoolbord te schrijven, vaak was hij bezig met een krijtje in zijn hand om aan de binnekant van mijn rokje te schrijven.
Een jaar later was meester Kuijk opeens van de school verdwenen.

Yvonne: uit welke duim komt dit verhaaltje?

Tsja. Het zegt misschien iets over deze mevrouw, haar kinderlijke fantasieën en haar behoefte aan aandacht, maar hoewel ze hier vermoedelijk iets probeert te suggereren, wordt niet eens echt duidelijk wat (“Met een krijtje in zijn hand om aan de binnekant van mijn rokje te schrijven”? Wat voor les geeft die man?). En dan kan ze zich ook niet eens meer herinneren dat ze het zelf verzonnen heeft. Het is toch wat.

Wij hopen dat het ‘Grote Yvonne van Hertum Interview’ van Erika M. Bakker eerdaags eindelijk zijn beslag krijgt en dat daaruit dan ook duidelijk wordt wat die mevrouw van Hertum nu eigenlijk precies bezielt. En zo niet, dan niet. Er zijn talloze interessantere dingen in de wereld, per slot van rekening.

5-11-2009 9.29 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Bezopen, Loggers gelogd, Yvonne van Hertum

Er zijn 2 reacties op “FIOD-ECD doet geen onderzoek naar ‘Stichting’ Yvonne van Hertum”

  1. […] de bepblerghster die voorheen zo stoer poseerde in haar nieuwe auto? Was die auto dan toch echt een geleende sloopauto? Is dit dezelfde bepblerghster die met de donatiegelden van Stopkindersex.com een stichting ging […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties