Yvonne van Hertum aangevallen?

Ook dit zal jullie niet helpen!‘, roept een van Neerlands beppende kattenvrouwtjes vanochtend op haar sneue blogje. Ze is aangevallen, zegt ze. Nu heeft ze dat in het verleden ook wel eens beweerd en van wat zij zegt geloven wij al heel lang a priori geen barst, dus dit nemen we met een hele grote korrel zout:

Er zijn er 2 die ik verantwoordelijk houd als er met mij iets gebeurd. Vanmorgen toen ik met mijn honden uit het park kwam werd ik vlak bij mijn huis door een man met een mes aangevallen. Mijn honden liepen los en één van hen heeft de man in zijn been gebeten. Commotie alom. Politie is op de hoogte. De reden waarom ik zeg dat ik er 2 verantwoordelijk voor hou komt door de opmerking die de man zei.De opmerking plaats ik niet, die hou ik voor me maar deze is doorgegeven aan politie.

Zo zo. “Er zijn er 2” die ze verantwoordelijk houdt als er iets met haar “gebeurd”. GEBEURT! DERDE PERSOON ENKELVOUD TEGENWOORDIGE TIJD: STAM + T! ONTHOU DAT NOU VERDOMME EENS! Sorry, maar daar kunnen we ons zo kwaad over maken, soms. Maar goed, “er zijn er 2” en dat “komt door de opmerking die de man zei”.

Jammer dat ze die opmerking niet geplaatst heeft, want wij zijn reuze benieuwd. Wat zei de man? Zei hij: “sorry dat ik alleen gekomen ben, maar mijn maat had pech met zijn ploffietsje”? Was het: “ik word ook maar gestuurd dus ik ben niet verantwoordelijk, want dat zijn 2 anderen”? We weten het niet, en we zullen het nooit weten ook. Zou de blerghster in quaestie trouwens het verhaal kennen van de jongen die wolf riep? Wat zou ze overigens bedoelen met “ook dit zal jullie niet helpen!”?

5-11-2009 11.26 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Loggers gelogd, Taal, Yvonne van Hertum

Er zijn 4 reacties op “Yvonne van Hertum aangevallen?”

  1. Ruud Harmsen says:

    Een opmerking maak je, een woord of zin zeg je. Ook dat nog.

  2. […] aanleiding van het verbijsterende bericht over de lafhartige aanval op Yvonne van Hertum zijn wij natuurlijk meteen internet opgefietst om te kijken of we er iets meer over konden vinden. […]

  3. Grootmoeder says:

    Het zal toch niet die man van de service-desk van DEll zijn die de opmerking maakte “ik herken u aan uw stem”?

  4. […] en er wordt gebept als nooit tevoren. De blerghster in quaestie, die gisterenmorgen nog beweerde aangevallen te zijn, wat best waar zou kunnen wezen, doch dit terzijde, verklaart er klaar mee te zijn en voortaan […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties