Steekpartij Rotterdam vermoedelijk burenruzie

Naar aanleiding van het verbijsterende bericht over de lafhartige aanval op Yvonne van Hertum zijn wij natuurlijk meteen internet opgefietst om te kijken of we er iets meer over konden vinden. Wij kwamen terug met:

Steekpartij Rotterdam vermoedelijk burenruzie

ROTTERDAM – De steekpartij die donderdagochtend plaatsvond in de buurt van een woning aan de Peitkreek, was vermoedelijk een uit de hand gelopen burenruzie.
Over de precieze toedracht en de identiteit van de eventuele dader kan de politie nog geen mededelingen doen. “We weten nog niet eens zeker of er wel iets gebeurd is”, aldus de politie.

Het incident had plaats omstreeks half zeven. Een bejaarde vrouw liet haar twee honden uit. Daarbij zou zij zijn aangevallen door een man met een mes. Volgens de vrouw liep een van haar honden los en die zou de man gebeten hebben. Er zijn geen getuigen en zowel van de aanvaller als het mes ontbreekt ieder spoor. De aanvaller zou geroepen hebben: “Ik word helemaal gek van die twee schijtbeesten”. Dit zou volgens de politie kunnen wijzen in de richting van een overspannen buurman.

De politie heeft de vrouw naar het bureau meegenomen voor verhoor. Er is op dit moment geen verdachte, stelt de politie, behalve dan misschien deze mevrouw. Het zou niet voor het eerst zijn dat ze een valse aangifte doet. En ze krijgt natuurlijk een bon voor die loslopende hond.
(ANP)

We hebben er ook een screenshotje van:

Hadden wij al eens verteld dat screenshots niets bewijzen? Anders doen we het nu

Hadden wij al eens verteld dat screenshots niets bewijzen? Anders doen we het nu


Natuurlijk is dit allemaal flauwekul, maar we wilden er op deze manier nogmaals op wijzen dat screenshots niets bewijzen en dat je niet alles moet geloven wat je op internet leest.

5-11-2009 15.25 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Beesten in het nieuws, Computerij, Juridisch, Yvonne van Hertum

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties