Zoon van de zon redt monarchie

Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. J.P. Balkenende, de ALMACHTIGE ZOON VAN DE ZON, heeft de monarchie gered. Zoals u weet laat HIJ het voor de vorm voorkomen alsof de duurste uitkeringstrekster van Nederland en haar al even nutteloze familie een functie zouden hebben, maar HIJ weet net zo goed als u dat het uitkijken geblazen blijft en dat genoemde familie vol zit met rare streken, die de Nederlandsche belastingbetalerd zo maar extra klauwen vol geld zouden kunnen kosten.

In dit geval was het de volgevreten zoon des huizes, die met zijn Argentijnse goudzoekster en hun lelijke kindertjes een vakantiehuisje ging kopen in Mozambique, alwaar hij makkelijker toestemming dacht te kunnen krijgen om er een degelijke van prikkeldraad voorziene omheining omheen te zetten, inclusief zoeklichten en wachttorens met tot de tanden bewapende bewakers om de paparazzi overhoop te schieten omdat de privacy van zo’n waardeloze uitkeringstrekker zo vreselijk belangrijk is.

Waarom de ZOON VAN DE ZON deze familie tolereert, moet HIJ weten, en HIJ heeft er ongetwijfeld ZIJN redenen voor, want wat HIJ in ZIJN ALMACHT doet, is welgedaan. HIJ kon echter niet met lede ogen aanzien hoe de bolle sukkel niet in staat bleek het gewenste optrekje aan te schaffen zonder in de boot genomen te worden en daarom heeft HIJ ingegrepen. HIJ heeft de klungel gedwongen het voor de aankoop van de bungalow bestemde belastinggeld onder te brengen in een stichting waarover de ZOON VAN DE ZON de scepter gaat zwaaien en dat is maar goed ook. De ALMACHTIGE EN ALWETENDE ZOON VAN DE ZON is immers de enige in Nederland die op verantwoorde wijze met belastinggeld weet om te gaan.

In ieder ander land zou je denken dat er hier op de een of andere wijze sprake is van duistere zaakjes, het witwassen van zwart geld, het wegsluizen van kapitaal zodat de voormalige despoot ook na de staatsgreep niet op een houtje hoeft te bijten, maar natuurlijk niet in Nederland. De man die model heeft gestaan voor Prins Vads uit Sesamstraat is immers geen despoot en zal het, kroonprins of niet, ook nooit worden, om verschillende redenen: hij is er te dom voor; hij is een lamme goedzak; zijn vrouw heeft de broek aan en zal dat willen tonen ook; het volk houdt best van een goede grap, maar je kunt ook overdrijven.

Neen, de constructie die de ALMACHTIGE ALWETENDE ZOON VAN DE ZON bedacht heeft, moet slechts verhullen dat de langdurig werkloze in kwestie niet met geld kan omgaan en feitelijk onder curatele van de ZOON VAN DE ZON staat, de ZOON VAN DE ZON die zich voor deze gelegenheid de rol van de VADER DES VADERLANDS heeft aangemeten. Alleen op deze wijze blijft het mogelijk dat het zoontje van de duurste uitkeringstrekster van Nederland op termijn toch nog ‘koning’ wordt. Het volk weet dat de ZOON VAN DE ZON, de VADER DES VADERLANDS, over hem waakt en de touwtjes strak in handen houdt, waarmee en waardoor de ‘monarchie’ gered is. Waarom dat zou moeten, blijft een raadsel, doordat de wegen van de ALMACHTIGE ALWETENDE ZOON VAN DE ZON nu eenmaal ondoorgrondelijk zijn.

De ALMACHTIGE ALWETENDE ZOON VAN DE ZON, VADER DES VADERLANDS EN BEHEERDER VAN DE PRINSELIJKE PORTEMONNAIE

DE ALMACHTIGE ALWETENDE ZOON VAN DE ZON, VADER DES VADERLANDS, REDDER DER MONARCHIE EN BEHEERDER VAN DE PRINSELIJKE PORTEMONNAIE

24-08-2009 13.13 | Door: Wosjem Tsjasov | Categorie: Bewindslieden, Monarchie

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties