Heeft Yvonne van Hertum een deal met Joris Demmink?

Balthasar

Balthasar

Naar aanleiding van ‘Dient die cassatiezaak soms binnenkort?‘ maakte de geest van Balthasar de opmerking dat Yvonne van Hertum waarschijnlijk een deal heeft gesloten met Joris Demmink. Volgens hem is Yvonne van Hertum opgehouden met vuilspuiterij betreffende Joris Demmink in ruil voor de belofte dat ze dan haar vier maanden gevangenisstraf niet hoeft uit te zitten. Het verwijderen van de lasterlijke, smadelijke en liederlijke taal op haar persoonlijke blerghje zou onderdeel zijn van die deal.

Wij denken dat de geest van Balthasar hiermede een grapje maakt, maar als wij Micha ‘aluhoedje’ Kat of mr. drs. ‘alumutsje’ Bou waren, zouden wij zo maar denken dat er wel iets in zou kunnen zitten. De grootste pedofiel van Nederland (hun gedachte, niet de onze) smeedt een complot met Neerlands prominentste zelfbenoemde pedojaagster. In dat kader zou dan de aanslag op Yvonne van Hertum ook verklaard zijn: een laatste waarschuwing, op last van Joris Demmink.

Voor redelijk denkende mensen zitten er in het hier geschilderde scenario allerhande gaten, maar aluhoedjes en alumutsjes zijn nu eenmaal geen redelijk denkende mensen, dus die zien hier slechts hardop uitgesproken wat ze zelf ook al vermoedden. Het feit dat er nergens iets over de aanslag op Yvonne van Hertum te vinden is, past daar dan ook in, want dat is dan gewoon de zoveelste doofpotaffaire. En als er nu plotseling wel informatie over opduikt, klopt dat ook, want dat doen ze dan om het minder opvallend te maken. Micha ‘aluhoedje’ Kat en mr. drs. ‘alumutsje’ Bou: kom er maar in.

6-11-2009 12.17 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Beesten in het nieuws, Bezopen, Juridisch, Loggers gelogd, Yvonne van Hertum

Er zijn 2 reacties op “Heeft Yvonne van Hertum een deal met Joris Demmink?”

  1. dennis says:

    zou een bak zijn, demmink huurt een paar oost europeanen in om een aanslag te plegen op onze yvonne, zal het even doorsturen naar tips aan peter r. de vries, die is gek op een beetje sensatie.
    wordt vervolgt.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties