Alumutsje Bou wil geen kritisch bezoek op haar webwerf

Doordat wij tegen eigenrichting zijn en noch zelfbenoemde pedojagers noch aluhoedjes en alumutsjes een warm hart toedragen, menen de zelfbenoemde pedojagers, de aluhoedjes en de alumutsjes allerlei lasterlijke taal over ons en de onzen te mogen publiceren. Is mevrouw van Hertum daar net mee opgehouden, neemt alumutsje Bou het van haar over. Wij hebben gisteren aandacht aan haar besteed in ‘Aluhoedje Bou over Marcel Vervloesem‘. Daarvan hebben wij haar kond gedaan in een reactie op haar eigen blogje, met als gevolg dat er daarvandaan weer mensen naar onze webwerf komen om te zien wat wij dan wel geschreven hebben.

Tot zo ver is er nog niets aan de hand. Maar wat hij hadden kunnen verwachten, is gebeurd: inmiddels wordt op de webzijde van alumutsje Bou, bij ‘
Marcel Vervloesem en de pedocriminelen
‘ gelogen:

petje
6 november 2009 om 15:40

Onderstaande site draagt het kindermisbruikgilde
duidelijk een warm hart toe..:
[Link naar de gegevens van www.opinieleiders.nl]

Volgens ons is er op deze hele webzijde niets te vinden dat deze boude bewering ook maar enigszins adstrueert, maar zo werkt dat nu eenmaal bij dat soort mensen: als je tegen eigenrichting, lynchpartijen en dom geschreeuw bent, ben je tegen dat soort mensen en van de weeromstuit moet je dan dus wel een vriend van hun slachtoffers zijn. Zielig, maar het is niet anders. Dat petje meent een link te mogen aanbrengen naar de NAW-gegevens van onze doctorandus, is minder. Niet alleen minder: het is zelfs onjuist en strafbaar. Alumutsje Bou zou dat moeten weten en misschien weet ze het ook wel, want ze zegt:

mr. drs. BOU
6 november 2009 om 16:30

Beste Petje,

Dank voor de link naar de identiteit van Kapitein Vissticks! Ik heb het genoteerd en daarna je reactie verwijderd. Want wat gij niet wilt dat u geschiedt… ;-)

Welnu, dat verwijderen van die link is niet in een keer gelukt, hebben wij kunnen constateren en daar zullen wij mr. drs. Alumutsje strax even op gaan wijzen. Overigens heeft ze liever niet dat wij bij haar op het log komen, schijnt, want onze eerdergenoemde reactie ziet er inmiddels zo uit:

Cpt. Iglo
6 november 2009 om 14:09

Gaarne wijs ik u op ‘Heeft Yvonne van Hertum een deal met Joris Demmink?’ op **het baggerblog dat graag met modder smijt.**
Of vind u het soms niet verdacht dat ze wel heel plotseling opgehouden is dingen over Joris Demmink te publiceren?

** noot redactie: Verdacht vind ik het slechts, dat u onmiddellijk met een linkdump komt aanzetten. Ik heb hem gewist en mijn commentaar er voor in de plaats gezet. Uw stukjes stinken! Ik zal u vandaag of morgen even een IP-ban geven. U mag met mij hetzelfde doen, want op uw Opiniedrek reageer ik toch niet meer. Ik weet genoeg!

Dat is wel lekker makkelijk voor alumutsje Bou, maar wij hebben er geen enkele behoefte aan haar een ipban te geven. In tegendeel, wij zitten hier met zijn allen nog steeds te wachten op een paar zinnige antwoorden of opmerkingen betreffende de identiteit van bijvoorbeeld Inanna en Erika M. Bakker. Deze manier van omgaan met kritische vragen doet ons trouwens aan iemand denken.
dommebou2
Voor de rest maken wij ons over alumutsje Bou niet echt druk en als ze nou nog even dat linkje verwijdert, zeggen wij: even goede vrienden. En nu gaan we lekker aan de vrijmibo.

dommebou

6-11-2009 17.59 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Juridisch, Loggers gelogd, Yvonne van Hertum

Er heeft iemand gereageerd op “Alumutsje Bou wil geen kritisch bezoek op haar webwerf”

  1. Wel hoop ik, dat hiermede definitief de verwarring rond drs. Bou, dat zij niets heeft uit te staan met:
    Inanna en Erika M. Bakker en Yvonne van Hertum en SKS, niet meer verwarrend zal wezen.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties