Alumutsje Bou is nog verrassend snel helemaal gek geworden

Het gaat niet goed met alumutsje Bou. Op de een of andere manier heeft in de restanten van haar brein (kan iets wat er nooit geweest is, restanten hebben? Dat is meer iets voor De Grote Vrager, dus dit terzijde) een aantal waanideeën rond Cpt. Iglo c.s. postgevat. Dat hebben we ook bij anderen zien gebeuren, dus daar kijken we niet meer van op. Van haar volgende geraaskal echter nog wel:

mr. drs. BOU
6 november 2009 om 20:37

@ Petje: Leuk!

Misschien moet ik nu een en ander wissen, maar er komt wel steeds meer info boven water. Kapitein Vissticks stinkt uit zijn bek.

Verdedig de pedocriminelen en verkracht een kind! Dood of levend maakt niet uit. Een elektrode rond de balzak en ze piepen wel. Zie morgen meer. Het martelen en verkrachten van kinderen is sinds 1998 in de doofpot gestopt en tot op heden wordt deze diepe ellende belachelijk gemaakt. Wie daaraan meedoet krijgt met mij te doen. Want kinderen kunnen er ook niets aan doen dat het in deze wereld draait om poen. Zij worden slechts verkwanseld, gemarteld en desnoods vermoord voor de lustbeleving van pedocriminelen en de poen voor hun pooiers.

Kapitein Vissticks, dank zij Petje heb ik wel degelijk jouw naam en adres. Petje heeft dus weer eens goed opgelet!

Gerechtelijke stappen tegen u zullen worden doorgepraat met de politie (aangifte) en mijn advocaat (civielrechtelijke actie wegens stalking en smaad op grond van schade onrechtmatige daad). Weet dat u zich schuldig maakt….

Duidt het ons alstublieft niet euvel dat wij hier niet echt veel chocola van kunnen maken. We zitten midden in de nazit van de vrijmibo, wat het sowieso lastig maakt. Voor het gemak plukken we dit geraaskal even uiteenander:


Misschien moet ik nu een en ander wissen, maar er komt wel steeds meer info boven water. Kapitein Vissticks stinkt uit zijn bek.

Alumutsje Bou maakt van Captain Iglo en de Vissticks “Kapitein Vissticks”, zullen we maar denken. Waarschijnlijk bedoelt ze uiteindelijk uw captain en uw captain “stinkt uit zijn bek”, volgens haar. Wij vragen ons af hoe zij aan deze informatie betreffende de mondgeur van uw captain gekomen is. Of het ergens mee te maken heeft, weten wij niet.

Verdedig de pedocriminelen en verkracht een kind! Dood of levend maakt niet uit. Een elektrode rond de balzak en ze piepen wel. Zie morgen meer. Het martelen en verkrachten van kinderen is sinds 1998 in de doofpot gestopt en tot op heden wordt deze diepe ellende belachelijk gemaakt.

Als wij proberen dit te begrijpen, komen wij tot de slotsom dat uw captain er hier eventjes van beschuldigd wordt dat hij zich sinds 1998 schuldig maakt aan het martelen en verkrachten van kinderen, het in de doofpot stoppen daarvan en het tot op heden ook nog belachelijk maakt. Welnu: uw captain kan u vertellen dat wij dat niet pikken en dat aluhoedje Bou hier de grenzen van het betamelijke behoorlijk overschreden heeft.

Wie daaraan meedoet krijgt met mij te doen.

Ja, en wie dit soort wartaal over ons durft te publiceren krijgt met de eigenaar van onze webzijde te doen. Zoals u weet, is er heel wat voor nodig om de doctorandus kwaad te krijgen, maar als dat lukt, wordt hij ook wel meteen heel erg boos.

Want kinderen kunnen er ook niets aan doen dat het in deze wereld draait om poen. Zij worden slechts verkwanseld, gemarteld en desnoods vermoord voor de lustbeleving van pedocriminelen en de poen voor hun pooiers.

Kapitein Vissticks, dank zij Petje heb ik wel degelijk jouw naam en adres. Petje heeft dus weer eens goed opgelet!

De NAW-gegevens waar het hier om gaat, zijn voor iedereen heel makkelijk te vinden, aangezien de eigenaar van deze webzijde geen enkele reden heeft zich te verschuilen. Het zonder toestemming op de eigen webzijde weergeven ervan, of linken naar een andere webzijde die zulks gedaan heeft, is echter strafbaar, zoals alumutsje Bou zou moeten weten.

Petje is een beetje een sukkeltje, lijkt ons, en alumutsje Bou is een enorme sukkel als ze ten eerste niet in staat is geweest die gegevens zelf te vinden en ten tweede denkt dat ze er iets aan heeft. Bij het gebruik of misbruik van dergelijke gegevens wordt de context door de rechter gemeenlijk zwaar meegewogen en in dezen lijkt ons duidelijk sprake van een nauwelijks verhuld dreigement. Daar houdt de rechter nooit zo van en onze doctorandus al helemaal niet. De talloze pizzakoeriers die hij de afgelopen maand heeft moeten afpoeieren werden daar trouwens ook niet vrolijk van. En mocht u overwegen hem nogmaals een grafkrans te laten thuisbezorgen, zorg dan in ieder geval dat de naam goed gespeld is. Dat laatste zeggen we er op zijn eigen verzoek bij.

Gerechtelijke stappen tegen u zullen worden doorgepraat met de politie (aangifte) en mijn advocaat (civielrechtelijke actie wegens stalking en smaad op grond van schade onrechtmatige daad). Weet dat u zich schuldig maakt….

Voor zover wij hebben kunnen nagaan hebben wij ons noch aan stalking, noch aan smaad schuldig gemaakt en is de enige wien in dier voege iets te verwijten valt mevrouw mr. drs. Bou, die niet nalaat ons, onze webzijde en onze doctorandus van een heleboel lelijke dingen te betichten, enkel en alleen omdat wij, onze webzijde en onze doctorandus denken dat een misschien niet optimaal functionerende rechtsstaat beter is dan een staat waarin de aluhoedjes, de alumutsjes en andere geestelijk minvermogenden niet alleen denken iedereen wiens gezicht of mondgeur hun niet aanstaat op klaarlichte dacht te mogen lynchen, maar dat nog gaan proberen ook. Als onze doctorandus geen aangifte gaat doen tegen alumutsje Bou, is dat enkel om dezelfde reden waarom hij het ook maar een keer gedaan heeft tegen Yvonne van Hertum: het is een hoop moeite en waarom zou je?

dommebou3

6-11-2009 21.12 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Bezopen, Juridisch, Loggers gelogd, Yvonne van Hertum

Er zijn 8 reacties op “Alumutsje Bou is nog verrassend snel helemaal gek geworden”

 1. Greetje says:

  Mevrouw Bou heeft nogal babbels, helemaal voor iemand die nog zeer recentelijk riep dat ze de methodes van SKS en YvH zo verwerpelijk vond. Dit lijkt toch heel erg op hun methodiek. Trouwens frappant dat ze meer onthullingen belooft…….aan wie doet dat me toch denken? Ook frappant dat ze de onverschrokken kapitein Iglo en passant alvast begint te beschuldigen….aan wie doet dat me toch denken? Inderdaad…aan YvH die ineens zeer mak op haar bleugh is geworden. Toeval? Of een complot? Of gewoon een op sensatie beluste betweter die bij het bloggen niet gehinderd wordt door enige kennis van zaken en gezond verstand? Of bloeit er iets moois met Jan Boeykens en verklaart mevrouw Bou op deze wijze haar romantische belangstelling voor hem? Vragen, vragen……..

 2. Grootmoeder says:

  Volgens mij heeft ze zeven jaar onder behandeling van een psycholoog gelopen in plaats van een zeven jarige opleiding in de psychologie te hebben gevolgd. Of zou ze die titel soms bij een pakje boter hebben gekregen?

 3. John says:

  Ze te lezen is deze Bou zo gek als een deur
  Wat een ordinair Wijf en wat een taalgebruik voor een mr. drs.
  Maar is ze dat wel ?
  En wie is die petje op dat blogje ?

 4. Beste Cpt. Iglo,

  Betekent dit ook dat wij de NAW gegevens van Erika M. Bakker gewoon weer terug mogen zetten op ons webstekkie ?

 5. Zou die petje soms dezelfde persoon zijn als die “megalomane MBO-er uit Zierikzee”?

 6. Grootmoeder says:

  Boudineke heeft bij nader inzien haar gewauwel verwijderd.

 7. Van haar eigen bleugh wel, maar hopelijk hier toch niet ?

 8. Zizi says:

  Een gevalletje : Carrière gemaakt, weg kwijt geraakt ?

  Ze kan haar boute uitspraken wel verwijderen, maar op internet verdwijnt uiteindelijk niets. Dat is ook het probleem van Yvonne Rabbie evt Van Hertum.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties