Misdaadjournalist verrassend goedgelovig

Een poosje geleden schreven wij ‘De ANWB, de KLM en de KPN-klantenservice‘. Wij deden dat naar aanleiding van een aantal stukjes die wij op internet hadden aangetroffen en nu zagen wij een aanvulling op een paar van die stukjes: ‘Bagage op Schiphol‘.

Wat ons opviel, was het volgende citaat:

Ik heb zelf in die bagagekelder gewerkt en als er een koffer met een sticker fragile erop naar beneden kwam werkte dat meestal averechts. Het meerendeel van die koffers werd dan extra hard aangepakt. Inderdaad onder het gegniffel en gelach van de meeste medewerkers.

Dan had die meneer of mevrouw alle keren dat wij onze bagage op Schiphol inleverden of ophaalden zeker net geen dienst, zullen we maar zeggen. En we zeggen ook dat de ‘misdaadjournalist’ kennelijk verrassend goedgelovig is, op voorwaarde dat men hem precies vertelt wat hij toch al wilde horen. Hoe betrouwbaar is zo’n ‘misdaadjournalist’ eigenlijk?

7-11-2009 19.51 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Loggers gelogd

Er zijn 2 reacties op “Misdaadjournalist verrassend goedgelovig”

  1. Robbert says:

    Hoe betrouwbaar is misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink als de veroordeelde oplichter en lasteraar Matt Hoorn verantwoordelijk is voor zijn website?

    (Bron: HP de Tijd van 7 augustus 2009)

  2. […] H.J. Korterink is onzorgvuldig, om het voorzichtig te zeggen. In ‘Misdaadjournalist verrassend goedgelovig‘ schreef uw en onze captain: “En we zeggen ook dat de ‘misdaadjournalist’ kennelijk […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties