Nou, dat heeft dus niet lang geduurd

Hè bah. Waren we net zo blij dat het ene beppende kattenvrouwtje plotseling alleen nog maar zat te beppen, blijkt ze het toch weer niet te kunnen laten. Haar obsessie met Ad van de Berg leidt nu tot het weinig boeiende stukje ‘Snapt u het, ik niet meer‘. Ze moet het natuurlijk helemaal zelf weten, maar de vorige keer dat ze opnieuw begon, was haar o zo afwisselende blerghje binnen de kortste keren een met scheldkanonnades gevulde beerput (wij mogen zo af en toe graag eens wat metaforen verminken, vooral als dat een leuker beeld oplevert: heeft u wel eens een kanon afgeschoten in een beerput?). Zou ze dan echt niet genoeg bepstof kunnen vinden? Maar goed: er kan niet meer gewed worden op de vraag hoe lang ze het zou gaan volhouden.

8-11-2009 15.45 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Loggers gelogd, Taal, Yvonne van Hertum

Er zijn 3 reacties op “Nou, dat heeft dus niet lang geduurd”

  1. Wij wedden, dat na haar doorgestoken kaart cassatie, in overleg met Joris Demmink, zij zelfs binnenkort weer gaat Jorissen.

  2. […] om zich in te houden, duurde niet bijzonder lang, zoals wij al gauw moesten constateren (zie ‘Nou, dat heeft dus niet lang geduurd‘). Natuurlijk zijn wij haar in de gaten blijven houden, waarbij ons is opgevallen dat ze […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties