Alumutsje Bou is een beetje dom, of ze liegt

Wij hebben hier al een paar dagen geen aandacht meer besteed aan alumutsje Bou en daar waren we eigenlijk best tevreden over, maar nu doen we het toch maar even weer. Mevrouw het alumutsje blijkt namelijk heel erg dom, of ze zit te liegen of ze is heel erg dom én ze zit te liegen. Bij een stukje op haar blerghje, waar eerst allerlei lelijke dingen stonden waarvan wij vonden dat ze weg moesten, heeft iemand de volgende reactie achtergelaten:

rechtertie
9 november 2009 om 18:20

Waarom heeft u toch alle berichten van Captain Iglo én uw eigen reacties daarop gewist? Zo ontstaat toch een enigszins scheef beeld van de reacties op uw items of bezie ik het dan te bekrompen? Nu zie ik geen enkele kritische reactie staan; het kan toch niet uw intentie zijn om de reacties te editen om zo de schijn te wekken dat niemand het met u oneens is?

Het antwoord van vrouwtje Bou luidt:

mr. drs. BOU
9 november 2009 om 20:10

@ Rechtertie,

De reden is dat ik vermoed dat Iglo niet integer is.

Hij bekritiseerde mij omdat ik een volgeling zou zijn van Micha Kat. Dat is niet waar, ook al ben ik soms heel blij met de gegevens die Micha Kat boven water haalt.
Maar uit de reacties bleek dat men mij vereenzelvigde met iemand die aangesloten zou zijn bij “Stop Kinderseks”. Dit is niet alleen niet waar, maar hun methode staat me ook tegen… ver van mijn bed!

Sappho zegt: …niet porren in een hoop afval op het strand.

Normaal zou ik dit dan ook niet doen, maar ik vermoedde een schorpioen. En jawel: het blijkt dat deze internet-laster sinds 22 juli achter mijn rug gaande is. Het is afkomstig van een anonieme internetsite, een trol die zich verschuilt achter proxy-servers. Iglo vindt dat zo leuk, dat hij nu ruim een tiental denigrerende stukjes aan mijn persoontje heeft besteed.

Intussen benadert hij echter wel mijn provider met het verzoek om dit artikel van Internet te verwijderen…

Als ik hem wil mailen, dan geeft het adres een foutmelding. En zijn provider verschuilt zich achter een postbus!

Mijn contactpagina werkt en mijn achtergrond staat op omtrent BOUblog. Benader ook gerust de aldaar genoemde universiteiten voor verdere informatie. En mijn provider is gewoon aanspreekbaar. Helaas zijn niet alle websites zo integer…

Alles wat volgens mij niet integer is, wordt door mij gewist. Het liefst binnen een uur, maar dit is slechts een een-persoons blogje. In elk geval controleer ik alles binnen een dag!

Kritische reacties zijn welkom, maar laster en smaad niet. Dat zijn schadelijke gedragingen…

Over integriteit gesproken: al onze emailadressen functioneren naar behoren, onze provider heeft bij ons weten niet eens een postbus en is gewoon te bellen, net als onze contactpersoon. Vrouwtje Bou zit hier dus te liegen dat ze barst, of ze is te dom om een mailtje te versturen. Ze zegt trouwens: “Intussen benadert hij echter wel mijn provider met het verzoek om dit artikel van Internet te verwijderen”.

Ook dat is onjuist. Niet uw captain, doch onze doctorandus heeft de desbetreffende provider benaderd en niet met het verzoek om het ‘artikel’ te verwijderen, maar wel met het volgende mailtje:

L.S.,

Volgens mijn informatie bent u de ISP en/of webhost van www.boublog.nl.

Dit log lijkt zich in het algemeen schuldig te maken aan laster en smaad, wat op zich mijn pakkie-an niet is, maar wat ik wel even wil melden.

Waar het mij nu om gaat, is mijn persoon: omdat ik de eigenaar ben van de website Opinieleiders.nl heeft de persoon die ‘boublog.nl’ beheert het opportuun geacht laster en smaad over mij te publiceren. U kunt zich hopelijk voorstellen dat ik daar tegen ben.

Voor zover ik op dit moment kan constateren, gaat het om een link naar mijn NAW-gegevens die gezien de context als bedreiging kan worden opgevat en de beschuldiging van, houdt u vast: het martelen van kinderen, sinds 1998, door mijn persoon. Zie ‘Marcel Vervloesem en de pedocriminelen’ en de reacties daarbij, op http://www.boublog.nl/2009/11/05/marcel-vervloesem-en-de-pedocriminelen/ Ik verzoek u vriendelijk doch dringend om alle verwijzingen naar mijn persoon te (laten) verwijderen.

Misschien doet u er zelfs goed aan deze mevrouw een stevige waarschuwing te geven of zelfs geheel van uw servers af te schoppen, maar ik ben geen jurist en die beslissing is geheel aan u.

Ik heb er geen enkele behoefte aan om aangifte te gaan doen tegen deze mevrouw (maar wat moet dat moet) en zou het derhalve zeer prettig vinden als haar laster, smaad en andere flauwekul betreffende mijn persoon zo snel mogelijk op al dan niet onverklaarbare wijze verdwenen is.

Bij voorbaat dank,

[Ondertekening]

Overigens heeft er zich nog geen enkele Inanna of Erika M. Bakker gemeld, maar dat is een heel ander verhaal.

11-11-2009 16.20 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Juridisch, Loggers gelogd

Er zijn 7 reacties op “Alumutsje Bou is een beetje dom, of ze liegt”

 1. de aal says:

  Is deze Boudineke Berkenbosch uit Noordgouwe wel te stoppen ?
  Dat mens is zo geschift als een deur ze werkt samen met Petje
  (Steve Brown) en dat mens uit Curacao ( Renee Gielen) die volgens de Vries een ernstige zonnesteek heeft opgelopen .
  Een trio wat niet teruggedeinsd voor laster en smaad .

 2. rechtertie says:

  Ja, ik zag dat ze alle comments verwijderd had dus ik dacht: “Kom, ik ga eens vragen wat daar nou toch de bedoeling van is…” Ik kom hier namelijk altijd graag om een mening uit te zoeken en ik was erg nieuwsgierig hoe mevrouw bou zou reageren. Haar mening over SKS en YvH heeft ze inmiddels enigszins aangepast dus ik zou zeggen: trek nog maar een rol alu-folie open!

 3. vonzilla says:

  @de aal
  Natuurlijk wel, Inanna en Erika M. Bakker zijn er ook al mee gestopt, maar dat is inderdaad een heel ander verhaal.

 4. klepel says:

  NSB methode whats new?

 5. Ruud Harmsen says:

  “[…] zo snel mogelijk op al dan niet onverklaarbare wijze verdwenen is.”

  Ik moet toch elke keer weer hardop lachen. Humor hebben de doctorandi, kapteins en wat dies meer zij in de redactie dezer webzijde in elk geval wel, ik zei het al eerder.

 6. Greetje says:

  Nou, ik kan dat commentaar van “rechtertie” niet meer terugvinden op het bou-blog. Ik begin nu ook rotte vis te ruiken…en het is niet captain Iglo…..dat weet ik wel zeker!

 7. […] laatste keer dat wij aandacht besteedden aan Alumutsje Bou was in ‘Alumutsje Bou is een beetje dom, of ze liegt‘. Dat wil niet zeggen dat we haar blerghje niet dagelijks met interesse gevolgd hebben en […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties