Cor Japin heeft dringend hulp nodig

Cor Japin, kent u die naam? Wij hoorden vanmiddag voor het eerst van hem, waarover later meer. Wij zijn even op zijn webzijde wezen kijken, alwaar wij mochten constateren dat hij [Opmerkingen over het uiterlijk van de heer Japin verwijderd door uw captain] (NOOT: Inmiddels is de webzijde in quaestie veranderd.). Maar dat kan natuurlijk een act zijn, daar meneer Japin onder meer als “consultant”, “artiest” en “presentator” aan den weg wenst te timmeren. Zelf zegt hij daarover:

Ik ben een veelzijdig persoon,
die graag voor de mens klaar staat
en andere wilt helpen met problemen.
Dit zal op mijn website terug te vinden zijn.

Hij is iemand die “andere wilt helpen met problemen”. Met uw taalproblemen kunt u alvast beter naar een ander, lijkt ons. Verder schijnt de heer Japin te denken dat hij helderziend is en als helderziende te hebben meegedaan aan het televisieprogramma ‘Het Zesde Zintuig’ (bron: Google. Vluchtige zoekactie). Of het dezelfde heer Japin is, boeit ons niet zo, maar we kunnen u wel vertellen dat de helderziende heer Japin niet helderziende is, daar hij niet gereageerd heeft op het aanbod dat wij hem nu gaan doen: als je ons even belt voordat we deze zin afgemaakt hebben, krijg je €1000 van ons. Neen, zin is af en geen telefoontje. Of misschien is €1000 (duizend euro) niet genoeg voor meneer Japin. Op zijn webzijde heeft hij onder de skakel ‘Help Cor’ een schier onbegrijpelijk stukje staan, waaruit wij slechts kunnen opmaken dat hij heel erg rijk wil worden zonder er iets voor te doen. Misschien is even bellen dan al te veel gevraagd.

Nu vraagt u zich natuurlijk af wanneer wij van hem gehoord hebben en waarom wij aandacht aan deze [Opmerking over het IQ van de heer Japin verwijderd door uw captain] besteden. Welnu, als volgt: wij kwamen zijn naam tegen in het stukje ‘Waarschuwing internet criminaliteit‘. Wij moesten heel erg lachen om het mailtje dat hij gestuurd bleek te hebben en waaruit blijkt dat de wartaalgenerator van Stommeling Jones sommige mensen inmiddels grammaticaal weliswaar reeds achter zich laat, maar aan hun wartaal echt nog niet kan tippen.

Ook het aan zijn eposteltje gerelateerde stukje ‘Dutchpredators Gewaarschuwt’ werkte op onze lachspieren. Die hele webzijde trouwens (NOOT: inmiddels is de desbetreffende webzijde, chadesti.eu, gewijzigd.), te beginnen bij de welkomstboodschap:

De strijdt tegen internet criminaliteit

Welkom op chadesti de strijd tegen internet criminaliteit

Wij gaan internet criminaliteit keihard tegen het lijf
in welke vorm deze dan ook aanwezig is
Kortom maak jij je hieraan schuldig ?
Wees gewaarschuwd! We sporen je op !
en voor die, die het graag veilig op internet willen hebben
voor jullie zijn we er ! help ons met tipgeven.

De categorie “gewaarschuwde site’s” bevat op dit moment alleen de entry ‘Dutchpredators Gewaarschuwt’ en in “doorgegeven site’s” staan wat namen van rare radiostations, waarvan een deel dan ook nog niets verkeerd blijkt te doen. Ervan uitgaand dat deze webzijde van Cor Japin is, lijkt ons duidelijk dat Cor Japin inderdaad geholpen moet worden, zij het niet met het gevraagde geld. Dus bent u onderwijzer en hebt u nog wat tijd over: ga een keertje bij hem langs en probeer hem de elementaire regels van de Nederlandse taal en de spelling van diezelfde taal bij te brengen. En als u er dan toch bent, vertel hem dan meteen even dat het handiger is geen wartaal de wereld in te sturen als je serieusgenomen wilt worden (en ja, serieusgenomen spellen wij aan elkaar, om verwarring met “serieus genomen” te vermijden, snapt u wel? Als je serieus genomen wilt worden, doet je taalgebruik niet echt ter zake, denken wij).

Het is Dutchpredators.info opgevallen dat bedoelde malle webwerf beweert samen te werken met stopkinderseks.com, waarop men concludeert:

Waarmee de cirkel rond is en we bij Frau von Hertum uitgekomen zijn.
Nu is het ons ruimschoots bekend dat mevrouw van Hertum geestelijk minvermogend is, maar zó idioot?
Het zal wel, dáááááááááááág mevrouw van Hertum ga lekker pedo’s pesten, maar val ons niet lastig met zulke ongein…….

Zou het? Als Cor Japin en mevrouw van Hertum werkelijk samenwerken, duurt het ongetwijfeld niet lang voor ze ruzie hebben. Wij zijn derhalve reuze benieuwd of we hier nog meer van horen en wie er in het geval van onenigheid de eerste is die de ander voor rotte vis gaat uitmaken, maar dat zien we dan natuurlijk vanzelf.

11-11-2009 22.39 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Bezopen, De wartaalgenerator, Juridisch, Yvonne van Hertum, Zweefkezerij

Er zijn 17 reacties op “Cor Japin heeft dringend hulp nodig”

 1. 1 email aan 1 provider
  hopelijk 1 bericht
  niet lang meer

 2. klepel says:

  1 aangifte bij politie gedaan
  nummer 2 onderweg
  lang leven isdn met gegevens

 3. Zizi says:

  Alweer een aangifte, ik vind het onderhand niet meer vreemd dat het justitieel apparaat overbelast raakt door dit gekwezel.

 4. […] het bijbehorende tegeltje. Geheel per ongeluk blijkt het weer eens zo ver te zijn. Dit keer is het Cor Japin die boos is en wel zo boos dat hij heeft gemeend onze doctorandus te moeten bellen en hem te […]

 5. […] op het andere moment naar iets anders verwijst dan oorspronkelijk de bedoeling was. Neem nu ‘Cor Japin heeft dringend hulp nodig‘. Daarin verwees uw en onze captain naar een paar pagina’s van Cor Japin en gisteren […]

 6. Anonymous says:

  te geven

  Oh en jullie zijn zo correct?

  Je zegt van alles!!!

  Is jouw leven zo spannend dat je hier zo nodig moet reageren?

 7. ik says:

  Lekker he uithalen naar iemand

  maar wie durft zich werkelijk zo bloot stellen?

  Wel heel gek dat hier niets op volgt

  enne website engels dus offe webzijde?

  volgens mij ook foutje

 8. Cor Japin says:

  erg leuk dit artikel

  * Dit deel van de reactie verwijderd *

 9. Cor Japin says:

  […] Japin is hier voor het eerst ter sprake geweest in ‘Cor Japin heeft dringend hulp nodig‘, van uw captain. Daarna is Cor Japin genoemd in ‘Het internet blijft een uitstekend […]

 10. connie says:

  Nou wat is dit nou weer.
  ik ken cor en wat er hier allemaal staat is allemaal flauwekul.
  allemaal aandacht trekkerij.
  laat iedereen in zijn waarde.als iemand helderziende is laat hem lekker zijn ding doen.hij heeft voor mij ook een reading gedaan.en alles wat hij zei klopte…
  dus mensen zoek zelf een leven in plaats een leven van een ander te verzieken.

 11. een moeder says:

  wat nou als zijn moeder dit leest?

  Reageren jullie nou uit dommigheid of om iemand te helpen?

 12. een ontevreden klant says:

  Ik heb een consult bij deze waarzegger gehad.
  Hij wist niets, en waar hij mee kwam, waren voor mij allemaal dingen die niets met mijn situatie hadden te maken.
  hij zei ik voel dat u verdriet heeft omdat u nooit kinderen heeft kunnen krijgen, wtf ik heb 3 kids.
  en lees zijn jaarvoorspelling van 2010, niet 1 ding is uitgekomen
  http://paranormaal.blog.nl/voorspellingen/2010/01/11/jaarvoorspelling-cor-japin-2010

  en als hij helderziende is, zou hij toch ook moeten weten dat de uitslag van popstars zou zijn dat hij walgelijk zingt, waarom doet ie dan mee aan popstars ?? zie filmpje en verbaas je over zijn zangkunsten.
  http://dutchtv.web-log.nl/mijn_weblog/2009/09/cor-japin-van-z.html
  hij noemt zich zelf een goede zanger lol.
  1 ding kan hij goed , en dat is andere mensen belazeren en geld uit de zak kloppen

 13. Soffie says:

  Ik kwam de ze goed man tegen op een beurs hij neemt nu niet waar met zijn eigen naam maar nu met Life and Happiness je kan hem terug vinden op zijn website http://www.lifeandhappiness.info Ik was daar eens en hij zou me wel een consult geven nou hij zat er flink naarst wat een kwakzalver ik zou iedereen aan raden om er niet heen te gaan wand dit is echt een boelshit verteller.

 14. Yo says:

  Cor japin is een grote praatjesmaker, een vlotte babbel heeft hij wel maar hij slaat in zijn woordenwaterval veelvuldig de plank mis.

  Dat hij presentator is kan ik nog begrijpen maar dat hij zich uitgeeft voor paragnost vind ik te ver gaan.

  Cor, ik wil je even een persoonlijke reading geven:
  Je carrierelijn; je zit niet helemaal op de juiste plek als je met een koffertje wierrook op de paranormale beurs gaat staan en daarna vervolgens readings gaat geven. Het aansmeren van wierrook gaat je nog redelijk goed af maar de readings die je geeft zijn niet vanuit je zuivere gevoel. onbewust voel je de aandrang om macht en controle te hebben over situaties, dit gevoel komt voort uit weggeduwde minderwaardigheidsgevoelens uit je jeugd, je hoorde er namelijk niet altijd bij. daarnaast heb je je ook heel vaak heel klein gevoeld en wil je dit graag compenseren door je speciaal te voelen, toch is dit niet de manier je zal eerst nog aan je zelf moeten werken voordat je in balans komt en mensen werkelijk kan helpen, dit zal nog zo;n 30 jaar duren.

  wierrook, lavendel past goed bij je.

  En pas een beetje op je knieën dit is een zwak punt bij je.

 15. Danielle says:

  Afgelopen weekend ben ik met een vriendin naar een beurs in Almere geweest en hij gaf mij een reading.
  Hij zat er niet alleen volkomen naast, hij vertelde ook dat ik terug moest naar de dokter omdat. Hij bijna 100% zeker weet dat de artsen nog een stuk kankerweefsel hebben laten zitten.. Natuurlijk bood hij liefelijk aan om me te helpen zoals hij zijn vriendin heeft genezen ( de artsen waren helemaal verbaasd) dit wilde dhr. Japin doen dmv magnetiseren kon ook van afstand..
  Kortom 1 grote oplichterij en eigenlijk moet hij gestraft worden voor dit soort praktijken en weer bij de gamma gaan werken..!!

 16. buurman says:

  Cor Japin is een smerige mafketel die – Dit deel van de reactie verwijderd wegens gebrek aan bewijs –
  Cor, je mag blij zijn dat ik al vader was, anders was je die balkonrand over gevlogen.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties