Minister Ter Horst stapt op vanwege Hoek van Holland

Stommeling Jones als kamerclown

Uit doorgaans onbetrouwbare bron hebben wij vernomen dat alleen de politie geschoten heeft, op dat dancefeest in Hoek van Holland. Onze bron meldt ook, alsof we dat niet zelf hadden kunnen bedenken, dat de dode dus het slachtoffer is van een politiekogel en dat de politie op dat hele feest eigenlijk nix te zoeken had. Of hadden wij dat laatste nu zelf verzonnen?

Hoe het ook zij: aangezien de politie onder het ministerie van Binnenlandse Zaken valt, heeft minister Ter Horst van Binnenlandse Zaken besloten haar ontslag in te dienen bij de premier, daar zij zich verantwoordelijk voelt en op die manier de eer aan zichzelf wil houden.

24-08-2009 15.20 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Bewindslieden

Er zijn 3 reacties op “Minister Ter Horst stapt op vanwege Hoek van Holland”

  1. JanPiet says:

    Je moet je diep schamen voor een dergelijke gedachte kronkel. Zie hoe krankzinnig gestoord het publiek is tegenover de politie. Groot gelijk dat ze hebben geschoten.

    één ieder valt een hoop te verwijten (gemeente, organisatie, publiek) maar niet de mannen die rug aan rug staan tegenover een woeste menigte van 10.000 man staan, fietsen en hekken op hun kop krijgen en genoodzaakt zijn het uiterste redmiddel in te zetten.

  2. […] woningen verplaatst, waarop de minister, die nooit minister had mogen worden en vervolgens allang had moeten aftreden, besluit om ook een blaastest voor thuis in te voeren. Dat blijkt dan ook niet te helpen en dus […]

  3. […] griezelkabinet Balkanbende 666, maar nog lang niet genoeg. Stommeling Jones heeft haar vertrek al eens gemeld maar bleek verkeerd voorgelicht. Haar vertrek op dat moment zou getuigd hebben van elementair […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties