Lammert de Bruin, zelfbenoemd pedojager in spe?

Lammert de Bruin, wie kent hem niet? Nou, wij niet, bijvoorbeeld. Wij hebben wel eens van hem gehoord, maar aangezien hij zijn email niet beantwoordt, durven wij niet eens te doen alsof wij hem kennen. In de hoop eindelijk eens antwoord van hem te krijgen, hebben wij vandaag maar eens een reactie achtergelaten op zijn blog, bij het stukje ‘Pedo Eindhoven onvindbaar en zonder toezicht‘. Onze reactie luidde als volgt:

Beste Lammert,

Opnieuw wek je de indruk een zelfbenoemd pedojager te zijn of je althans met de zelfbenoemde pedojagers te willen encanailleren.

Als journalist maak je je op die manier niet echt geloofwaardig.

Ga je trouwens je email nog beantwoorden? (Zie ‘Lammert de Bruin beantwoordt zijn email niet’ op http://www.opinieleiders.nl/techlog/pivot/entry.php?id=5974 )

Benieuwd of we daar nog een reactie op krijgen.

16-11-2009 15.04 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Loggers gelogd, Reacties

Er zijn 2 reacties op “Lammert de Bruin, zelfbenoemd pedojager in spe?”

  1. Greetje says:

    Het lijkt er op dat jullie reactie spoorloos is verdwenen, net als de reactie van “rechtertie” op het “boublog”. Blijkbaar is de gangbare reactie op reacties om ze te laten verdwijnen. Volgens mij is het een complot…..waar is de aluminiumfolie?

  2. […] de Bruin beantwoordt zijn email niet‘ , ‘Lammert de Bruin, bitte melden!‘ en Lammert de Bruin, zelfbenoemd pedojager in spe?‘. Vertel eens, hoe zit […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties