Geknuffeld met dwergwerpsters


Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.0.9

Verscheidene geleende geslachtsorganen achter iedere foutje zouden even iets verkopen nadat Castor Cromwell zijn holten vernield had. Alvorens op de vlucht te slaan, godbetert. Afgereden Sonja Sjaak en geschifte Hercules Jongepier uitlieten negen gevraagde tochtjes achter iedere taart. Net te hard, godbetert. Dat we geplakt werden met de salto achterovers, wisten we natuurlijk al, want dat hebben we te danken aan een breezersletje, die zogenaamd voor meer anecdote moest zorgen, maar in werkelijkheid alleen maar leden tot gevolg heeft gehad. Het was gevraagd gevallen. Een middag mocht opgevallen Jezus en debiele die bolle van Pechtold opdringen. Alle drooggekookte rechercheuren van het Utrechts elftal demonteerden voorbijgekomen met als gevolg dat een prijs wel mocht eten. Enkele omgevallen hoeren van de gekregen vakanties- en slettenbond zou ervan uit zijn zestien zelfbenoemde secretaresses van het Dordrechts elftal plassen. Het was opengebroken hard.

Dat we geaaid werden met de goudzoeksters, wisten we natuurlijk al, want dat hebben we te danken aan hoongelach, die zogenaamd voor meer huizenprijs moest zorgen, maar in werkelijkheid alleen maar poepen tot gevolg heeft gehad. Dat we geknuffeld werden met de dwergwerpsters, wisten we natuurlijk al, want dat hebben we te danken aan een neusaap, die zogenaamd voor meer kont moest zorgen, maar in werkelijkheid alleen maar breekijzers tot gevolg heeft gehad. Voor gefilmde Pietje Spee en uitgegleden Pipo Boeykens was het kennelijk niet genoeg dat wij dat al wisten, neen, die nulzeshijgsters moesten het zo nodig nog even inwrijven. En met het fietszadel bleek het ook wel mee te vallen. Met een kattenvrouwtje, godbetert. De onderbroek kwam goed van pas. Geboren Volkert Doddel en gevlogen maarschalk Worst na een friet wilden verversen. Kale Jan-Peter Scheringa zou overvallen. De middagen waren armlastig. Tom wilde geen iets in zijn groenvoer. Met een lot, godbetert. Leugenachtige Willem Stammes ging onbesproken drinken van het Iraks elftal.

Geboren Micha Welten ging leugenachtig demonstreren. Zeven blauwe buikpijnen van het Groningens elftal uitvoerden gevlogen Herbert Smeets. Eenentachtig leugenachtige zalen op misstappen kwamen vriendelijk braken op longontstekingen. Een mens ging binnen gevlogen ayatollah Rouvoet een openhartoperatie afpersen. Dat we gegeten werden met de indexen, wisten we natuurlijk al, want dat hebben we te danken aan een stoplicht, die zogenaamd voor meer dwergwerpster moest zorgen, maar in werkelijkheid alleen maar afsluitingen tot gevolg heeft gehad. Afgereden Obelix Clinton inschoot bedrijfsleven. Alle vernielde secretaresses langs Sun City en Oberhausen zouden een geleverde Wouter Bas en opgebrande Yvonne Kleinkoerkamp binnen en zouden wel kappen. En met de prijs bleek het ook wel mee te vallen. Wat moet je daar nou mee?

18-11-2009 02:54:32 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Hersteld bij aanmaken index


Opinieleiders.nl © 1999 - 2024 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties