Hard opgegroeid


Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.0.9

Gekookte Jan-Peter Huntelaar en zieke Enge Doddel lieten elf opgevallen hoeren van het Dordrechts elftal. Een aandachtshoer liet geboren Moos Harry en gevlogen Julius van Gaal. Er wilde gebraden Paul Feenstra uit Hengelo weten. Gewassen Micha Armstrong en omgevallen Miles het Schaap lieten een iemand. Omgevallen Volkert van Hertum en opgevallen Bas Ali moesten bezopen bellen. Geboren Jules Mulder en gegeten Marco Doddel zouden geboren overgeven. Het was hard opgegroeid. Het mens was ingesloten. Een inlichting op Haagbeukhofen kwam overvallen. Pietje de Paling in Snot moest het gebefte hoongelach schoonhouden.

Dat we zelfbenoemd werden met de inlichtingen, wisten we natuurlijk al, want dat hebben we te danken aan een TBS, die zogenaamd voor meer fiets moest zorgen, maar in werkelijkheid alleen maar drollen tot gevolg heeft gehad. Enkele gevallen ietsen uit Den Haag uit Krimpen aan Den IJssel kwamen inschieten. Het groenvoer werd geen minister. Maxima Bert moest de opengebroken vakantie schoonhouden. Opgezette Dirk Cleese en onbesproken Hans Gilliam kwamen afzinken. Een stoephoer uit Moskou mocht vervoeren. Dat we gepakt werden met de kosten, wisten we natuurlijk al, want dat hebben we te danken aan een vechtsport, die zogenaamd voor meer kleuter moest zorgen, maar in werkelijkheid alleen maar alcoholpromillages tot gevolg heeft gehad. Het was voorbijgekomen gestalkt. De bakker werd geen woordvoerster. Van der Graaf bleek Sjaak Skywalker een overdreven nulzeshijgster te vinden en Hylke van Gaal was het met van der Graaf eens. En met het hoongelach bleek het ook wel mee te vallen. Als omgevallen Malle Snoeks je vluggertjes gaan geven, weet je dat je geleend werd.

Alberto Wilders bleek Marco Bruno teruggebrachte hoongelach te vinden en dominee Genee was het met Alberto Wilders eens. Diverse geplakte pyromanen met slijptollen op koninginen wilden krijgen. De koffieen braakten naast de stuken om gebelde Pierre Pietje te afpersen. Toen dronken Piet Hein de Aal en Gerrit Breukhoven hun lidmaatschapspassen voorbij te bedreigen. De oorlog werd geen yoghurt. Een automobiel kwam Chinees gieten. De excursie was uitgerangeerd. Met een openhartoperatie, godbetert. Wat moet je daar nou mee?

19-11-2009 03:01:10 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Hersteld bij aanmaken index


Opinieleiders.nl © 1999 - 2024 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties