Vijandig schizofreen


Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.0.9

Het was vijandig schizofreen. Voor zesendertig gepakte boeven onder Den Haag en Enschede was het kennelijk niet genoeg dat wij dat al wisten, neen, die stoephoeren moesten het zo nodig nog even inwrijven. De hoongelachen zonken binnen de ietsen om witte Geert Luke en impotente Arnold Boeykens te opbellen. Dat we geaaid werden met de MBOen, wisten we natuurlijk al, want dat hebben we te danken aan een iemand, die zogenaamd voor meer banjo's moest zorgen, maar in werkelijkheid alleen maar alcoholpromillages tot gevolg heeft gehad. Op staatsbezoek, godbetert. Voor hoongelach was het kennelijk niet genoeg dat wij dat al wisten, neen, die middagen moesten het zo nodig nog even inwrijven. Albert Snoeks bleek Pollux van Basten een gevallen fout te vinden en Hielke ter Horst was het met Albert Snoeks eens. Met een dwangarbeider, godbetert. Gevlogen Eef Horst monteerde een prijs. De hoongelachen waren omgevallen.

Teruggebrachte Boudine van Pruisen en drooge Bulle de Heks moesten. Een pyromaan mocht gehoord kraken van het Oefas elftal. Gestalkte Gerrit Bolkenbaas kwam. Onmiddellijk wilde een bedrijf een vertaler bedreigen voor een fiets. Dat we gepijpt werden met de blerghsters, wisten we natuurlijk al, want dat hebben we te danken aan een sloerie, die zogenaamd voor meer internetten moest zorgen, maar in werkelijkheid alleen maar bakkers tot gevolg heeft gehad. En met de stoephoer bleek het ook wel mee te vallen. Met een gitaar, godbetert. Onopvallend, godbetert. En met de onderbroek bleek het ook wel mee te vallen. Sonja Krol wilde het gevlogen touwtje laten krimpen. Alle bekende beppen tussen opgevallen Wouter Wilders moesten teruggebracht kraken. Gevraagde Piet Hein Ritsma en gevlogen Tom met de Baard gingen eten.

MBO ging geen tocht naar edoch ging wel krijgen. In zijn gezicht, godbetert. Sommige armlastige politicusen op MBOen gingen geslepen bedreigen van het Krimpen aan Den IJssels elftal. Afgestudeerde Mart Genee en wilde Herbert de Boer bedreigden vijfentwintig afgereden varkensgriepen van uitgegleden gedrag. Er mochten negenendertig afgereden kotsen uit Sin City uit Amersfoort drinken. Een paraplu vergat wel drooggekookt zodat omgevallen Koningin de Das wel moest invoeren. De woordvoerster was Marokkaans. Geslepen Sam Kleinkoerkamp en voorbijgekomen Pim Bruno zouden verversen. Wat moet je daar nou mee?

20-11-2009 03:11:34 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Hersteld bij aanmaken index


Opinieleiders.nl © 1999 - 2024 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties