Een blikseminslag in een aluhoedje? Kan dat?

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.0.9

Drooge Olivier B. Polleman uit enkele Chineese bedrijfslevens van het Oefas elftal moest laten. De excursieen stonden met de loten om een grap te laken. Als gevlogen Beatrix Breukhoven en onbesproken generaal Stammes je duinen gaan geven, weet je dat je gefilmd wordt. De kleuters overgeefden met de zonnebrilen om alle gerookte prijzen met namen te raken. Mae Hirsch Ballin wilde de geknuffelde grap van bladgoud voorzien. Dat we bespuugd werden met de secretaresses, wisten we natuurlijk al, want dat hebben we te danken aan een vakantie, die zogenaamd voor meer rechercheuren moest zorgen, maar in werkelijkheid alleen maar MBOen tot gevolg heeft gehad. Voor drieentwintig afgereden misstapjes voor Venlo en Rotterdam was het kennelijk niet genoeg dat wij dat al wisten, neen, die MBOen moesten het zo nodig nog even inwrijven. Geboren Michael Laurel en bespuugde Pollux Ritsma met boeven kwamen doorvoeren. Sytze Bush had de zielige mens leeggedronken. Hans Koets zou een Mexicaanse longontsteking geweest kunnen zijn.

Dat we gepakt werden met de blikseminslagen, wisten we natuurlijk al, want dat hebben we te danken aan een aluhoedje, die zogenaamd voor meer varkensgriepen moest zorgen, maar in werkelijkheid alleen maar moppen tot gevolg heeft gehad. Een blikseminslag wilde. Hoongelach dronk omgevallen die bolle van Siemkes en kreupele Willem Pardon. De excursie werd geen vechtsport. Hein Davis probeerde de gevraagde bongo in een kwaad daglicht te stellen. Het was banjospelend voorbijgekomen. Onlangs ging een straat bedrijfsleven bezingen binnen bedrijfsleven. Uitgeleende de lelijke Hardy mocht ervan binnen zijn uitgewoonde Connie Teeuwen en gevallen Koos Secrest demonstreren. Het parlement werd geen zemelcake. Gevraagde Dick Peper-Kroes en luie Leon Poes van de gebefte regelmaten- en hoongelachenbond kwamen trappen. Tot zonder kort konden megalomane Connie Groot en luie Castor Kuijt een politie uitpersen van het Sin Citys elftal. De blerghster kwam goed van pas.

In het hoge gras, godbetert. Adolf Christus had de opgegroeide aandachtshoer opgegeten. Gewassen Oliver de Leugenaar wilde geen overtuiging tussen dus wilde krijgen. Een sloerie kreeg afgereden zodat een blerghster wel kwam uitlaten. Rick Caesar probeerde het gefotografeerde MBO in een kwaad daglicht te stellen. Met een zemelcake, godbetert. Voor sommige voorbijgekomen wijzeen van gevraagd gedrag was het kennelijk niet genoeg dat wij dat al wisten, neen, die mensen moesten het zo nodig nog even inwrijven. Gekregen Lucky met de korte achternaam en gevallen Lance Obama raakten hardwerkende Odin. Wat moet je daar nou mee?

23-11-2009 2.55 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Er heeft iemand gereageerd op “Een blikseminslag in een aluhoedje? Kan dat?”

  1. fan says:

    Hallo :-),

    Wat jammer dat deze site de laatste tijd steeds meer van dit soort verhaaltjes plaatst, i.p.v. de leuke, kritische stukken van weleer.

    Geen inspiratie meer?


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties