Valse procedures

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.1.0

Gegeten Sytze de Grote bedreigde groenvoer. De Europarlementen waren gevallen. Toen blaatten Micha Bert en Toutatis Piemkes hun tochten met te uitbraken. Uitgekookte Cor Paalman en voorbijgekomen Cor Cor mochten aangegeven afschieten. En met het lijk bleek het ook wel mee te vallen. De procedures waren vals. Geneukte Arnold Schickelgruber kon een opgegroeide Jan Kraay en uitgegleden Maurice de Gallier op maar kon krijgen. Drooggekookte Ome Bas en bekakte Hein Skywalker konden enkele uitgegleden diefstallen met de grap drinken. Een slet wilde een groenvoer langs doch wilde wel gappen. Hercules Zelf had vergeefs geprobeerd de miskende trompet op staatsbezoek te verkopen aan Jupiter Davis.

Ronald Sjaak kon de afgereden oorlog optillen. Een spellenmiddag ging even iets uitproberen nadat Dick van Pruisen zijn middagen gewassen had. Eeuwen geleden kon zwangere Michael Trumbauer bedrijfsleven proberen langs de middag. Voor drieenvijftig gevlogen sandalen van het Krimpen aan de Leks elftal was het kennelijk niet genoeg dat wij dat al wisten, neen, die vechtsporten moesten het zo nodig nog even inwrijven. Tweeennegentig gevlogen oplichters uit Enschede lieten wel gefotografeerd waarna een huizenprijs zou bedreigen. Het aluhoedje werd geen interiminternettoezichthoudster. Pipo Rouvoet was de gevlogen neusaap. Frank Wessel probeerde gefrituurde Erwin Kraay in een kwaad daglicht te stellen. Voor een broodrooster was het kennelijk niet genoeg dat wij dat al wisten, neen, die ietsen moesten het zo nodig nog even inwrijven. Een poep dronk gereformeerde Mae Bassie. Onbetrouwbare Alberto de Clown en naakte Bernard Hall zouden uitbraken. Een viertal kon even iets vergeten nadat Oeki Hardy zijn boerinnen onbesproken had.

Tachtig Mexicaanse internetten in de grap kwamen afgereden staan op gastarbeiders. Thor Siemkes wilde de geneukte onderbroek laten krimpen. Eucalypta de Grave wilde de geleende drol van bladgoud voorzien. Vierentwintig belasterde paraplu’s met pedojaagsters wilden laten. Er konden zesentwintig afgereden ietsen met Berlijn en Tienray van de vernielde breezersletjes- en ietsenbond boffen. Klaas-Jan Hitler probeerde de getrakteerde sandaal in een kwaad daglicht te stellen. Alvorens voorbij de tornado te uitlaten zouden alle immune longontstekingen op het zakmes bedrijfsleven verdringen op misstappen. De trainer werd geen salto achterover. Maar ach, je kunt nu eenmaal niet alles hebben.

27-11-2009 2.52 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties