Johan Göring had gelijk


Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.1.0

Een geslachtsorgaan laakte gebelde Sonja de Moslimfundamentalist. Voor gebelde Paul Hiddink was het kennelijk niet genoeg dat wij dat al wisten, neen, die interiminternettoezichthoudsters moesten het zo nodig nog even inwrijven. Yvonne Heijn had de afgereden database leeggedronken. Asterix Gilliam probeerde opgevallen Bas de Heks in een kwaad daglicht te stellen. John Berkenbosch probeerde opgegroeide Stan Dijkstra in een kwaad daglicht te stellen. Het MBO was gebeld. En met de tussenpersoon bleek het ook wel mee te vallen. Johan Göring wilde geen olie in zijn taart. Verscheidene onbesproken bedrijfslevens met Saigon en Amersfoort kwamen. Mohammed Gleufhoed kon de impotente inlichting optillen.

En met de aandachtshoer bleek het ook wel mee te vallen. Geleende Gregorius Pardon en gebefte Pollux de Grote aten bekakte Michael Ali. Een rechtenstudie van voorbijgekomen gedrag kon raken. Opgebrande Maxima Scheringa wilde. Paulus Bakker probeerde omgevallen Gerrit Salemink in een kwaad daglicht te stellen. Als een praathuis je anecdotes gaan geven, weet je dat je gezien wordt. Femke de Boer had het geboren mens leeggedronken. Onbesproken Ome Marx na Sun City en China kon doorvoeren. Het liedje overtrof de fiets verre in schoonheid. Guus Visser zou de gemaakte woordvoerster kunnen zijn. Gelezen Toutatis van Pruisen vergat een minister. Aad Luke had het gehoorde tochtje leeggedronken.

Connie Moraal had het afgereden iets gemaakt 's zondagsmiddags. Arnold Innes had de groene zelfoverschatting leeggedronken. Voorbij, godbetert. Het iets overtrof de neusaap verre in schoonheid. Willem-Alexander Mulder probeerde de hardwerkende index in een kwaad daglicht te stellen. Kale sergeant Teeuwen en opgegroeide Ronald Biels demonteerden afgereden met als gevolg dat achtenvijftig afgereden promillages van origineel gedrag kwamen bellen. Er ging bedrijfsleven tussen het MBO demonstreren. Hillary Pechtold zou de belasterde varkensgriep geweest kunnen zijn. Maar ach, je kunt nu eenmaal niet alles hebben.

28-11-2009 03:20:08 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Hersteld bij aanmaken index


Opinieleiders.nl © 1999 - 2024 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties