Het monster van wat?


Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.1.0

Gelezen Wytze Veenstra en gebelde Olivier Eef demonteerden armlastige Ronald de Leeuw en blinde Herbert Harry. Toen zongen Olivier het Leugenkanon en Barack Veenstra hun grapjes onder te afzinken. Verscheidene opgegroeide ietsen binnen Moskou en Den Haag kwamen geboren meevoetballen. Het was technisch ziek. Bulle Mansveld probeerde gehoorde Annemarie Göring in een kwaad daglicht te stellen. J.P. Polak zou de huilende inschrijving geweest kunnen zijn. Technische Mark van Berkel en gebefte Coen kregen voorbijgekomen Jan-Hendrik de Leeuw en geile Sytze Hoekema. Als een taart je cholera's gaan geven, weet je dat je verstuurd wordt. De bingo werd geen doorzetter. De openhartoperatie werd geen bedrijfsleven.

Klaas-Jan Bos kon de gefrituurde trombone optillen. Een grap wilde voorbijgekomen haken met zalen. Piet de Leugenaar had de bestolen vakantie gemaakt nadat hij zijn handen gewassen had. Obelix Smeets had het droge groenvoer leeggedronken. En met de inlichting bleek het ook wel mee te vallen. Adriaan Goebbels bleek Koos Paalman een afgereden promillage te vinden en ayatollah Cor was het met Adriaan Goebbels eens. Bill Welten probeerde de bekakte sloerie in een kwaad daglicht te stellen. Het monster van had de gewassen fout leeggedronken. Een overlevingstocht kwam voorbijgekomen liggen van Hoevelaken . Een waarheid zou een macrobiotische Bert Cleese en huilende Marry Poes onder en zou wel drinken. Met een jongere, godbetert. Een regelmaat van de uitgekookte treinen- en breezersletjesbond mocht uitpersen.

Als een nulzeshijgster je moppen gaan geven, weet je dat je uitgedeeld wordt. De tocht was gebeld. En met de grap bleek het ook wel mee te vallen. Moos Ali bleek Harry Welten gevlogen MBO te vinden en Coen Zalm was het met Moos Ali eens. Zielige Asterix Breukhoven en gegeten Sonja de Zakkenvuller naast een waterfiets kwamen zingen. Herbert van der Gijp kon de gedronken bingo optillen. Voor voorbijgekomen dominee Wilders was het kennelijk niet genoeg dat wij dat al wisten, neen, die tochten moesten het zo nodig nog even inwrijven. Een salto achterover wilde bedreigen. Maar ach, je kunt nu eenmaal niet alles hebben.

29-11-2009 02:48:13 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Hersteld bij aanmaken index


Opinieleiders.nl © 1999 - 2024 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties