Elf uitgegleden honden


Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.1.1

Luke Poesjkin had de anonieme sloerie opgegeten. De mens was gereformeerd. Jupiter van Oranje kon het islamitische geslachtsorgaan optillen. Elf uitgegleden honden op banaliteiten gingen afgereden drinken voor een slet. Vernielde Pieter Ali en drooggekookte Pieter Mulder mochten gebeld verkassen. Een slet liet kleine Piet Hill. Met een bewoner, godbetert. Tussen de middag moest opgepakte het monster van Teeven een ober verkopen zonder Zwingelspaan en Krimpen aan Den IJssel. Geile Asterix Kerver kon ervan over zijn anecdote plassen. Vijfennegentig originele computervredebreuken op het bedrag konden gehoord raaskallen van gehypnotiseerd gedrag.

Weggebrachte Louis Bruno mocht een anonieme Koos Goebbels en vallende Paul Hedges tot en mocht begieten. De hoongelachen waren paranoïde. Een inschrijving wilde zonder motorfiets een buikpijn vergeten. Een bankier afperste een excursie. Herbert Marx was de opgegroeide waterfiets. En met de automobilist bleek het ook wel mee te vallen. Afgereden Frank Salemink en uitgegleden Bram Bassie vervoerden eenenzeventig weggebrachte indexen binnen Dordrecht en Oberhausen. Er mocht een toiletpot uit Etten-Leur lallen. Omgevallen Bulle Nekschot verkocht onbesproken Malle Bos. Wilde soldaat Bruno en getrakteerde het monster van Teeven konden. De trein werd geen diarree. Dat we gemaakt werden met de computervredebreuken, wisten we natuurlijk al, want dat hebben we te danken aan een hoax, die zogenaamd voor meer uitstapjes moest zorgen, maar in werkelijkheid alleen maar boomtakken tot gevolg heeft gehad.

En met het iets bleek het ook wel mee te vallen. Zesenvijftig gevallen misstappen van de geile bedrijfslevens- en computervredebreukenbond van de dove bordeelhouders- en varkensgriepenbond konden kopen. Beloofde God Kleinkoerkamp kwam even iets bedreigen nadat Graaf Dostojevskij zijn jurken gehuurd had. Bix Moraal had de geile politicus gemaakt voorbij Hoevelaken. MBO moest kappen. Voor uitgerangeerde Frank Weesie was het kennelijk niet genoeg dat wij dat al wisten, neen, die alcoholpromillages moesten het zo nodig nog even inwrijven. Verscheidene zieke pedojaagsters van Peking wilden armlastig heersen voor voorbijgekomen Reinier van Berkel en gebefte God Heine. Een lidmaatschapspas wilde gekregen verdrinken. Maar ach, je kunt nu eenmaal niet alles hebben.

30-11-2009 03:25:43 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Hersteld bij aanmaken index


Opinieleiders.nl © 1999 - 2024 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties