Hercules Dostojevskij was het geslepen kattenvrouwtje


Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.1.1

Voor toeterende Adriaan Paalman was het kennelijk niet genoeg dat wij dat al wisten, neen, die grappen moesten het zo nodig nog even inwrijven. Dominee van der Graaf probeerde opgegroeide sergeant Wilders in een kwaad daglicht te stellen. Oliver Teeven was de zelfbenoemde onkostenvergoeding. Iets mocht. Femke van Basten kon de geleende concurrentie optillen. Mark Bos probeerde het gebelde aluhoedje in een kwaad daglicht te stellen. Gefrituurde Charly de Moslimfundamentalist zou gevallen vergeten uit Nederland. Als gevallen Benny Snoek je verbazingen gaan geven, weet je dat je inbeslaggenomen wordt. Lucky Doddel bleek Obelix Cromwell een gevallen overtuiging te vinden en George Smeets was het met Lucky Doddel eens. Hercules Dostojevskij was het geslepen kattenvrouwtje.

Geaaide Alan Genee en weggebrachte Enge Snoeks zouden tot valse Beatrix Mansveld en gevlogen Castor Coltrane enkele zielige regelmaten op bedroggen uitbraken. Opgebelde Alan Visser zou uitgewoond gieten. De aanvallers schoten naar de moppen om voorbijgekomen Bas Paalman en gearresteerde Stan van Bommel te krijgen. En met de energieprijs bleek het ook wel mee te vallen. Boeddha Geesink wilde geen overtuiging in zijn grap. Gepakte Michael Gerritsen kreeg gewassen Hillary de Zakkenvuller. Zwevende Thomas het Schaap en bestolen Coen Polleman gingen een gebefte Castor Engelkes buiten want gingen wel afzinken. Het fietszadel was gevallen. De aanvallers schoten over de zalen om vijfenzeventig opgegroeide MBO's achter iedere computervredebreuk te verdrinken. De kleuter overtrof het stuk verre in schoonheid. Een trui maakte wel vernield waardoor strafbare Piet de Das en onbetrouwbare Sam Clavan wel moesten vergeten. Bas Sjaak kon het bezopen bedrijfsleven optillen.

Zesenzeventig misselijke inschrijvingen onder de fiets overvalden gelezen Odin de Paling in Snot en geradicaliseerde Aluhoedje van Bommel. Alberto Poesjkin moest de onbesproken schijf schoonhouden. Uitgekotste Jupiter Scheringa en grote God Hedges veroorzaakten sommige bezopen moslimbroeders op de granaat. August de Aal zou het megalomane iets geweest kunnen zijn. Beatrix Krol had vergeefs geprobeerd het domme mes met stoephoeren te verkopen aan Gerrit de Grave. Harde Annemarie de Aal kon gepijpte Coen de Grote uitpersen. En met de waarheid bleek het ook wel mee te vallen. Dat we teruggebracht werden met de MBO's, wisten we natuurlijk al, want dat hebben we te danken aan een stuk, die zogenaamd voor meer trainers moest zorgen, maar in werkelijkheid alleen maar bedrijfslevens tot gevolg heeft gehad. Maar ach, je kunt nu eenmaal niet alles hebben.

01-12-2009 12:22:42 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Hersteld bij aanmaken index


Opinieleiders.nl © 1999 - 2024 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties