Arend-Jan Boekestijn stapt op

Wij hebben Arend-Jan Boekestijn nooit erg hoog zitten gehad, als u begrijpt wat wij bedoelen. Het enige positieve dat wij over Arend-Jan Boekestijn kunnen zeggen, is dat wij er ter redactie de term ‘een Arendjanboekestijntje uithalen’ aan hebben overgehouden, zoals u hier en hier heeft kunnen lezen, lang geleden.

Arend-Jan Boekestijn was inmiddels zakkenvuller voor de VVD geworden en Arend-Jan Boekestijn is nu ex-kamerlid (een kamerlid is een zakkenvuller, maar een ex-kamerlid is niet meteen een ex-zakkenvuller, die toer). Hij heeft ontslag genomen, lezen wij. Wij hopen dat hij dus ook geen uitkering krijgt, zoals het hoort, maar die zakkenvullers zorgen altijd goed voor zichzelf, dus waarschijnlijk graait hij wel wat bij elkaar.

De reden voor zijn opstappen is overigens volstrekt belachelijk: hij schijnt ‘uit de school geklapt’ te hebben over een vertrouwelijk gesprek met de nuttelooste en duurste uitkeringstrekster van Nederland. Nou en? Maar ja, dat heeft iets te maken met het middeleeuwse karakter van het Nederlandse staatsbestel, dus is het een goede reden om de monarchie maar meteen op te heffen. Nu horen wij de monarchisten onder u zeggen dat waarschijnlijk alles voor ons een goede reden is om de monarchie op te heffen en de monarchisten onder u hebben gelijk. Het simpele bestaan van de monarchie is reden genoeg om hem onverwijld op te heffen. Weg met Arend-Jan Boekestijn! Weg met de monarchie! Democratie in Nederland? Een fijn plan, maar wij gaan het niet meer meemaken.

Kots op de monarchie, olé olé. Kunt u nog kotsen, kots dan mee

Kots op de monarchie, olé olé. Kunt u nog kotsen, kots dan mee

18-11-2009 23.38 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Kamerleden, Monarchie

Er heeft iemand gereageerd op “Arend-Jan Boekestijn stapt op”

  1. […] Jan Boekestijn is een buitengewoon dom ex-kamerlid. En hij twittert. Dat is ook dom, vooral als je racistische taal gaat uitslaan, zoals dit: […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties