Zij kan het liegen niet laten

Het beppende kattenvrouwtje uit Rotterdam kan zelfs tijdens het beppen het liegen niet laten, schijnt. Of ze kon het eerder niet, dat kan ook. Wacht, dit begint wat wazig te worden, dus even terzake: zojuist lazen we op haar bepblergh het stukje ‘Triest‘. Alle flauwe grappen naar aanleiding van die kop en het niveau van het desbetreffende bepblergh en de bepblerghster in quaestie moet u zelf maar even maken, want daar gaat het ons nu even niet om.

Waar het ons nu even om gaat, is de volgende zinsnede (en de taalfout is natuurlijk voor rekening van mevrouw van Hertum):

Ondanks we het zelf absoluut niet breed hebben, hebben we hem lekker mee laten eten.

“We het zelf absoluut niet breed hebben”? Wat krijgen we nou? En dit is de bepblerghster die voorheen zo stoer poseerde in haar nieuwe auto? Was die auto dan toch echt een geleende sloopauto? Is dit dezelfde bepblerghster die met de donatiegelden van Stopkindersex.com een stichting ging oprichten? Was er dan echt geen geld? Of hebben ze dat er in rap tempo doorheen gejast? Bijvoorbeeld door het aan die nieuwe auto te besteden? Maar dat was toch een geleende sloopauto? Ook heeft de desbetreffende bepblerghster in het verleden beweerd een webwerf duur verkocht te hebben, maar dat was later dan weer een ‘grap’, of toch ook weer niet.

Kortom: er is bij haar geen staat op te maken. Of toch ook weer wel: zolang ze niet over haar huisdieren bept, is de kans vrij groot dat ze liegt en als ze wel over haar huisdieren bept ongetwijfeld ook. Triest, inderdaad.

23-11-2009 20.26 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Loggers gelogd, Yvonne van Hertum

Er zijn 3 reacties op “Zij kan het liegen niet laten”

  1. dennis says:

    ja, lief van haar he? vroeger stond zo’n oud vies mannetje gelijk op de “amerikaanse” smoelensite van [vermoedelijke] pedo’s als zo iemand op een kinderboerderij rond aan het struinen was, nu helpt ze zulke mensen aan voedsel, ach ja, andere tijden andere meiden.
    ze is bekeert, halleloeja, prijst haar naam.

  2. Je Moeder says:

    Best lachen als het echt een pedo was, ze zien er allemaal hetzelfde uit.

  3. […] aldus het ene beppende kattenvrouwtje. Hetzelfde beppende kattenvrouwtje dat onlangs beweerde het absoluut niet breed te hebben. Ach, het zal wel een definitiekwestie zijn. Of ze heeft definitief besloten die […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties