Onbekende levensvorm gevonden in blikje vis

StommelingJones

In Leningrad of, zoals ze het tegenwoordig noemen Sint Petersburg, heeft iemand een onbekende levensvorm gevonden in een blikje sprot in tomatensaus. Het beestje is drieënhalve centimeter lang, heeft een heleboel kleine pootjes en een pantser:

Неизвестную зверушку в банке кильки в томате обнаружила жительница Новокузнецка. Существо было маленькое, сантиметра три с половиной в длину, с множеством крохотных ножек, покрытое панцирем.

Verschillende deskundigen hebben het inmiddels bekeken en vastgesteld dat ze het niet konden thuisbrengen. Men heeft het beestje de Ichtiander (Ихтиандр) gedoopt, hetgeen terug te vertalen valt tot “visman”, wat nergens op slaat, daar mensen van drieënhalve centimeter met een heleboel pootjes en een pantser niet bestaan en het beest ook overigens totaal niet op een mens lijkt (of u uw flauwe grappen over schoonmoeders in dezen even voor u wilt houden. Dank u).

Belangrijkste resultaat van de vondst is:

А вот судьба консервов уже решена. 788 банок с килькой балтийской в томатном соусе, произведенных питерским рыбокомбинатом “Пищевик”, с продажи пришлось снять.

Ja, dat leest u goed: 788 blikjes Baltische sprot in tomatensaus uit de handel. En dat terwijl men nog niet eens geprobeerd heeft of het diertje eetbaar is.

Wij vragen ons trouwens af hoe lang het duurt voordat we de foto elders zien opduiken met de mededeling dat het hier om een buitenaards wezen gaat, want op dat gebied hebben we al bijna twee hele dagen geen melding meer ontvangen en dat terwijl het nog steeds komkommertijd is. Is komkommer in tomatensaus eigenlijk lekker? Maar we dwalen af. Omdat we de rechten van de foto niet hebben en hem bovendien niet bijzonder mooi vinden, plaatsen we bij dezen nog een keer onze eigen foto van een ruimtewezen, gefotografeerd in Moskou.

Geen Ichtiander, maar wel een ruimtewezen. Gefotografeerd in Moskou,  april 2009

Geen Ichtiander, maar wel een ruimtewezen. Gefotografeerd in Moskou, april 2009

26-08-2009 12.46 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Beesten in het nieuws

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties