Tatoeagefolder te geloofwaardig

De deense vlag

In een land met een neostalinistisch godsdienstwaanzinnig griezelkabinet aan het hoofd worden sommige dingen waar je vroeger heel hard om gelachen zou hebben akelig geloofwaardig. Nu zijn er kennelijk grapjassen aan het werk geweest die een folder hebben rondgestuurd met informatie over tatoeages. En niet zomaar tatoeages. Volgens ‘Ministerie waarschuwt voor tatoeagefolder‘ gaat het om:

een huis-aan-huis folder die mensen adviseert het burgerservicenummer (BSN) op de linkerarm te laten tatoeëren. De folder is afkomstig van een organisatie die zich Het Nieuwe Rijk noemt met het logo dat lijkt op het officiele logo van het Rijk.

Dat het nep is, blijkt natuurlijk al uit het feit dat de folder “mensen adviseert”. Als het werkelijk een initiatief van het neostalinistische godsdienstwaanzinnige griezelkabinet van dienst zou zijn, zou het namelijk niet om een advies gaan, maar zou het verplicht zijn, per slot van rekening. Een andere passage uit het stukje:

Het Centrum Informatie en Documentatie over Israël (CIDI) ontving dinsdag meerdere klachten over de folder. Volgens een woordvoerster van het CIDI leidt de folder tot boze en bange reacties. Bovendien blijkt uit telefoontjes die de organisatie krijgt dat de folder erg geloofwaardig overkomt, aldus de zegsvrouw.

Vooral dat laatste: “blijkt […] dat de folder erg geloofwaardig overkomt”. Daarvoor is dankzij J.P. ‘heb het lef niet mij in een adem te noemen met Stalin’ Balkenende en zijn kornuiten nog maar vrij weinig nodig. Nergens ter wereld worden zoveel inwoners van een land afgeluisterd als in Nederland en er zijn maar heel weinig mensen die geloven dat de voorgestelde kilometerheffing geen aanslag op het laatste restje privacy is. In zo’n klimaat kan een verplichte tatoeage er ook nog wel bij. Vandaar naar de nanochip van de aluhoedjes is het maar een kleine stap. Je zou dan ook kunnen zeggen dat het aan het neostalinistische godsdienstwaanzinnige griezelkabinet van dienst te wijten is dat er in ons land zoveel aluhoedjes zijn, maar dat is een heel ander verhaal.

24-11-2009 18.13 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Bezopen, Godsdienstwaanzin, Politiek

Er zijn 2 reacties op “Tatoeagefolder te geloofwaardig”

 1. Anonymous says:

  Wat een wijsheid wordt hier op schrift gesteld. Even de terminologie herhalen.
  neostalinistisch?
  godsdienstwaanzinnig?
  griezelkabinet?
  aluhoedjes?
  Snappen jullie het nog?


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties