En dat durft zich Feyenoordfan te noemen

Wij zijn zelf geen Feyenoordfan, wat niet wegneemt dat wij die club een redelijk warm hart toedragen. Nu volgen wij om ons moverende redenen zijdelings het blergh van een beppend kattenvrouwtje dat zichzelf Feyenoordfan noemt. Naar verluidt durft zij zich in De Kuip niet meer te vertonen aangezien een aantal echte Feyenoordfans nog iets met haar te verhapstukken heeft, doch dit terzijde. Het beppende kattenvrouwtje in quaestie publiceert vandaag: ‘Prop ze maar in een Smart‘. Daarin zegt ze:

Feyenoord meldt dat de club de sponsorovereenkomst met Toyota begin volgend jaar in overleg zal beëindigen. Als gevolg van de economische crisis, die leidt tot scherpere aanbiedingen, verwachten we nu echter met een andere partij een betere overeenkomst te kunnen sluiten voor ons wagenpark aldus Koevermans. Nou ik weet het wel hoor, prop ze maar in een Smart, net zo klein als de prestaties!

Op dit moment gaat het helemaal niet zo slecht met Feyenoord en wij kunnen ons zo maar voorstellen dat de echte fans van dit soort uitlatingen verbaasd opkijken en misschien zelfs wel een beetje boos worden. Als wij het desbetreffende beppende kattenvrouwtje waren, zouden wij voorlopig maar uit de buurt blijven van Feyenoordfans.

25-11-2009 23.34 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Loggers gelogd, Voetbal, Yvonne van Hertum

Er heeft iemand gereageerd op “En dat durft zich Feyenoordfan te noemen”

  1. Mart says:

    Het was en foutje moest zijn: prop ze maar in een Smart, net zo klein als mijn prestaties!“


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties