De proteststempartij

Onze trouwe lezers weten allebei dat uw en onze captain een partij wilde, en misschien nog wil, oprichten onder de naam I.G.L.O., wat dan moest staan voor Intelligente Goede Lijst Onafhankelijken. Daar zit weinig schot in. Veel verder dan de eerste twee viltjes is hij met zijn beroemde tienviltjesprogramma nog niet gekomen, hoewel de nationalisering van de nutsbedrijven, het aanhouden van fatsoensmormen, het recht op bijgeloof, en gedegen onderwijs ook genoemd zijn, maar daarmee vul je nog geen half bierviltje, dachten wij.

Aangezien wijzelf sinds enige tijd, en vooral sinds wij het anti-israëlische geraaskal van kattenvrouwtje Meulenbelt zijdelings volgen, zelfs met goed fatsoen geen SP meer durven stemmen (daar heeft onze oudtante die boom niet voor verdiend, per slot van rekening) en wij vinden dat Geert ‘deelcertificaten rechten’ Wilders vaker ongelijk heeft dan gelijk, zien wij ons genoodzaakt onze eigen partij op te richten. De proteststempartij. Aangezien proteststempartij één woord is, zal deze partij bekend staan als de P. “Stem jij ook op de P?” “Jazeker, want ik heb zwaar de P in.” Zoiets dus.

Het partijprogramma is al geheel gereed, hoewel de precieze formulering nog een paar minuten op zich zou kunnen laten wachten: de partij neemt zich namelijk voor om bij alle vergaderingen in de Tweede Kamer der Staten Generaal en zo mogelijk ook in de Eerste Kamer der Staten Generaal bij iedere stemming tegen te stemmen. Ondergetekende is lijsttrekker en wij hopen morgen, of anders in de loop van de week, Visstick R. en Visstick G. (die beiden hardwerkende en veel te veel belastingbetalende burger zijn, dat mag best eens gezegd) bereid te vinden om secretaris en penningmeester van de nieuwe partij te worden. En met het voorzitterschap (een stroliedenfunctie) kunnen wij onze stagiaire wel opzadelen, lijkt ons. Dus als u uw proteststem kwijt wilt: geef hem aan ons. Wij doen er gegarandeerd niets mee. Wij zijn tegen. Daar.

26-11-2009 0.19 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Geert Wilders, Partijprogramma, Politiek

Er zijn 2 reacties op “De proteststempartij”

  1. Ruud Harmsen says:

    Deze is wel aardig. Deze artikeltje dus, bedoel ik.

  2. […] deugt. De gek van Hetzuur.nl deugt niet omdat hij gek is. Als wij partij moeten kiezen, en door eerdergenoemde boom moeten wij wel, kiezen wij nu voor het MDI. Of liever nog: de strafrechter. Het antisemitische […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties