Waardeloze uitkeringstrekker koopt grond in Argentinië

En dan nog durven beweren dat de uitkeringen in Nederland te laag zijn. Of wacht: het gaat om het soort uitkering. Als je als waardeloze uitkeringstrekker geboren bent, ben je in het voordeel, dat zal het zijn.

Kots op de monarchie, olé olé. Kunt u nog kotsen, kots dan mee

Kots op de monarchie, olé olé. Kunt u nog kotsen, kots dan mee

26-11-2009 1.18 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Monarchie

Er zijn 3 reacties op “Waardeloze uitkeringstrekker koopt grond in Argentinië”

 1. Henk bakker says:

  Om Prins Willem Alexander als een “waardeloze” uitkeringstrekker te bestempelen gaat mij te ver. Hij kan er per slot van rekening ook niets aan doen dat hij als kroonprins is geboren en met koninginnegelei is grootgebracht. Daardoor is hij niet meer in staat om als een normale burger te functioneren. We hebben dat als volk zelf gewild en zullen hem dus moeten onderhouden.
  Wat hem wel zou sieren is het aanleren van een klein beetje bescheidenheid in zijn doen en laten. Hij leeft per slot van rekening een behoorlijk luxe leventje op kosten van de gemeenschap. Wat dat betreft zou hij een voorbeeld aan zijn grootmoeder kunnen nemen.

 2. Mark Berck says:

  Hij kan er per slot van rekening ook niets aan doen dat hij als kroonprins is geboren en met koninginnegelei is grootgebracht. Daardoor is hij niet meer in staat om als een normale burger te functioneren. We hebben dat als volk zelf gewild en zullen hem dus moeten onderhouden.

  Het is toch geen een of ander huisdier waar ik zelf voor gekozen heb? Die kerel is slim zat om zelf zijn geld te verdienen…

 3. Ruud Harmsen says:

  O, koopt grond! Ik las eerst ‘loopt rond’.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties