Hup Al-Qaida

Stommeling Jones

Zojuist hebben wij vernomen dat Al-Qaida niet per se iets tegen ons, zijnde het westen, heeft, maar wel tegen Arabische dictaturen. Nu hebben wij ook iets tegen dictaturen, of ze nou Arabisch zijn of niet, dus wat dat betreft is er een band. Aangezien onze bron ons ook nog wist te melden dat de aanslagen van 11 september 2001 (11-9-2001 en dus niet 9-11-2001, want dat is 9 november, dank u) vooral bedoeld waren om een wig te drijven tussen de Amerikanen en eerdergenoemde Arabische dictaturen, wat dan niet zo goed gelukt is, doch dit terzijde, kunnen wij Al-Qaida niet eens echt ongelijk geven. Het einddoel van Al-Qaida schijnt Mekka (of Mecca, mag u zelf weten) te zijn en aangezien Mekka ons geen reet interesseert mag Al-Qaida Mekka hebben.

Al-Qaida schijnt dus eigenlijk gewoon een soort van vrijheidsbeweging te zijn en daar zijn wij altijd voor. Hoewel we wel eerlijk moeten toegeven dat we naarmate we ouder worden wel steeds minder vinden dat het doel de middelen heiligt, waar we als pacifistisch anarchist toch al nooit zo van uitgingen, maar dat is een heel ander verhaal, of althans hier niet ter zake omdat het maar afleidt, niet? Maar goed: Hup Al-Qaida, dus.

28-08-2009 1.38 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Arabische wereld, Godsdienstwaanzin, Politiek, Terrorisme, Veiligheidsbeleid

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties