Anja Meulenbelt neemt haar log serieus

Anja Meulenbelt had min of meer beloofd dat we een tijdje nix van haar zouden horen omdat ze “een boek” zou gaan schrijven, maar kennelijk is die periode al weer voorbij, of het wil met dat ‘boek’ niet zo vlotten, want mevrouw Meulenbelt blijft maar oprispingen op haar weblog plaatsen. Nu weten wij wier oprispingen het zijn, namelijk die van Anja Meulenbelt, dus daar zitten wij niet zo mee, te meer daar zij zelf onlangs heeft aangekondigd dat er op haar log niet gediscussieerd wordt en dat bijvoorbeeld alle reacties van mensen die iets tegen Palestijnse terroristen durven in te brengen r├╝cksichtslos verwijderd worden.

Om haar stukje van vandaag moesten wij echter heel hard lachen en wij willen u graag laten delen in onze vrolijkheid. Het stukje heet ‘Over dit weblog‘. Het is de zoveelste tot mislukken gedoemde humorloze poging van mevrouw Meulenbelt om zichzelf en haar censuur te rechtvaardigen en het zijn eigenlijk maar twee zinnetjes die tot hilariteit leiden:

Ik steek veel werk in dit weblog. Ik neem het serieus.

“HAHAHAHAHAHA. Dan ben je wel mooi de enige”, riepen wij spontaan uit. Wij kunnen mevrouw Meulenbelt adviseren iets minder “werk” in haar weblog te steken, of, als ze het dan toch niet kan laten, iets vaker iets te plaatsen dat wel serieus te nemen valt. Dat laatste is echter onmogelijk, want het blijft natuurlijk wel het log van Anja Meulenbelt. We zijn dan ook benieuwd, maar niet heus.

2-09-2009 10.36 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Loggers gelogd

Er heeft iemand gereageerd op “Anja Meulenbelt neemt haar log serieus”

  1. […] Anja Meulenbelt vindt een log best leuk, maar ze kan niet tegen kritiek. Dat is best lullig voor haar, want doordat ze zo dom is, roept ze nogal veel kritiek over zich af. Stop dan met loggen, zouden wij zeggen, maar dat idee is aan Anja Meulenbep niet besteed. Zij kiest ervoor om eens in de week, schatten wij, uit te leggen waarom alleen reacties van hielenlikkers worden doorgelaten. Vandaag heet het ‘Herhalingsoefening spelregels‘. Wij gaan het hier niet in zijn geheel bespreken, want we hebben wel iets beters te doen, maar we pikken er dit even uit: “Zachtjes dreigen dat je nooit meer op de SP stemt als je je zin niet krijgt helpt ook al niet, want je stemde al niet op de SP.“ […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties