Als een megalomane MBO-er uit Zierikzee

De zelfbenoemde ‘pedojaagster’ Yvonne van Hertum heeft het maar druk. Naast haar werkzaamheden voor Stopkindersex.com, waarvan zij de woordvoerster is en waarmee zij verder volgens eigen zeggen geen enkele bemoeienis heeft, houdt zij er ook een eigen weblog, blog of log op na, dat onze De Grote Vrager al eens besproken heeft. Dat log is inmiddels overigens verplaatst van WordPress.com naar yvonnevanhertum.com, waarschijnlijk om te voorkomen dat mevrouw van Hertum met log en al van wordpress.com afgeschopt zou worden. Zou wordpress.com haar soms al gewaarschuwd hebben?

Vandaag werden wij een nieuw weblog, blog of log gewaar, zoals wij er dagelijks zo veel gewaar worden, en wel dit: ‘Anti anti-dutchpredators‘. Het eerste bericht aldaar luidt:

Welkom op antiantidp.wordpress.com!

De site die de vreemde en duistere werkwijze van dutchpredators.info aan de kaak zal stellen. Tot snel!

Een merkwaardig bericht. Het sluit echter naadloos aan op het steeds waanzinniger wordend geraaskal van Yvonne van Hertum op haar eigen o zo gevarieerde log dat niets met stopkindersex.com te maken heeft. Dat geeft natuurlijk te denken, dus hebben we het tweede stukje ook even gelezen. Dat begint als volgt:

Alleerst zullen we iets bespreken wat ons opviel tijdens wat research naar de mensen achter de site dutchpredators.info. Want de vraag was al: waarom zijn deze mensen zo enorm tegen sites als dutchpredators.org en tegen mensen als Chris Holsken en Yvonne van Hertum? Het logische waar je dan als eerst aan denkt is: zouden het zelf pedofielen zijn? Na een beetje zoekwerk vroegen wij ons af of onderstaand materiaal mogelijk deze vraag beantwoord.

Zag u het? Niet? Tuurlijk wel: “Het logische waar je dan als eerst aan denkt is: zouden het zelf pedofielen zijn?” Wij denken meteen: die mensen zijn tegen eigenrichting, zeker als dat gebeurt door slecht geïnformeerde malloten als Chris Hölsken en Yvonne van Hertum. Het laatste stukje tot nog toe op ‘Anti anti-dutchpredators’ is ‘Haha, een reactie, wat leuk!‘. Daarin amuseert de schrijver of schrijfster van het stukje zich kostelijk, want die schrijver of schrijfster is niet Yvonne van Hertum. Echt niet. En raai eens wat? Het zou zo maar kunnen. Het stukje bevat namelijk een aantal woorden die mevrouw van Hertum vermoedelijk niet eens kent, laat staan correct kan spellen. Onze losse onderzoeksjournalist zegt dat de stijl hem sterk doet denken aan die van een megalomane MBO-er uit Zierikzee.

Die uitdrukking hadden wij nog nooit gehoord, maar het bleek geen uitdrukking te zijn. Onze losse onderzoeksjournalist heeft namelijk enige tijd terug een emailwisseling gehad met een megalomane MBO-er uit Zierikzee, die zichzelf beschouwt als een hele Piet op ICT-gebied en in antwoord op vragen van een journalist, ook al is het dan maar de onze, bijvoorbeeld antwoordt:

wat ik naar jou idee wel of niet gedaan zou hebben moet je lekker zo houden, en eerlijk gezegd interreseert het mij vrij weinig wat jij wel of niet denkt te weten.
Zoals je zelf al aangeeft is het een fictieve dialoog, geschreven door mensen die pedofilie kennelijk heel normaal vinden en er alles aan proberen te doen om pedofielen vrij spel te geven.
Mensen die het blijkbaar normaal vinden dat jonge kinderen worden verkracht door pedofielen. In andere woorden: mensen die walgelijk zijn.

Uit een ander mailtje van genoemde over het paard getilde scholier:

Je denkt toch niet dat een stel mafkezen ongestraft smaad en laster kunnen (blijven) plaatsen?
Als jij ook besluit smaad en laster over mij te gaan schrijven kun je er vanuit gaan dat ook jij meegenomen wordt in de juridische stappen die geplanned staan.

En ook:

De oorspronkelijke vragen raken kant noch wal. De reden dat ik er niet op antwoord is dat jij veels te veel te maken hebt met de pedofielen liefhebbers. Alles wat ik aan jou geef heeft grote kans om daar naar toe doorgespeeld te worden. Je denkt toch niet dat ik ze dat gun, neem ik aan? Dan staan er volgende week weer 10 onzin vragen, die moet ik dan weer beantwoorden zeker?
Daarnaast trek je zo’n beetje alles uit context. Had je niets van bovenstaande dingen gedaan dan had ik zonder problemen op je onzin lijstje gereageerd.
Mensen die sympathiseren met pedofielen, zeker met pedofielen die kinderen hebben verkracht, verdienen geen respect en krijgen echt hun zin niet.

Wij moeten onze losse onderzoeksjournalist gelijk geven: de stijl en de onzindelijke denktrant van deze megalomane MBO-er uit Zierikzee vertonen overeenkomsten met de stijl en het geraaskal op ‘Anti anti-dutchpredators’. Wij durven er echter geen eed op te zweren dat hij het is. Wel durven wij er blind van uit te gaan dat ‘Anti anti-dutchpredators’ op termijn (en die termijn zou wel eens verrassend kort kunnen zijn) van wordpress.com wordt afgeknikkerd omdat wordpress.com niet zo van dat soort agressieve sites houdt.

2-09-2009 13.18 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Loggers gelogd, Taal, Yvonne van Hertum

Er zijn 4 reacties op “Als een megalomane MBO-er uit Zierikzee”

  1. […] paar stoelen verderop? Liroy van Hoewijk. Misschien kent u die naam niet, maar wij wel. Het is een ietwat megalomane MBO-er uit Zierikzee die zich voor het karretje van een mevrouw van Hertum (misschien heeft u die naam wel eens gehoord) […]

  2. […] stekje in America. Dat vertouwde stekkie in Amerika is dus de server ruimte die de Nederlandse megalomane “domain reseller” Liroy van Hoewijk in Amerika tot zijn beschikking heeft. Er is hier […]

  3. […] werd er bepaaldelijk niet minder op toen haar werd uitgelegd dat “die meneer” “zichzelf een beetje overschat” en zo trots was op zijn prestatie (met een nieuwe anonieme proxy op onze webzijde komen), […]

  4. […] een klacht te deponeren bij de hoster van morkhoven.org en als die hoster niet toevalligerwijze een megalomane MBO-er is, zal het daar ook wel snel afgelopen zijn met de ongefundeerde laster van Jan Boeykens aan het […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties