Tsja, dan vraag je er natuurlijk om…

StommelingJones

Wij hebben van uw en onze captain de strikte opdracht om zo min mogelijk aandacht te besteden aan Yvonne van Hertum en daar houden wij ons aan. Maar ja, deze mevrouw biedt dagelijks zo veel voorbeelden van hoe het niet moet dat wij er toch niet aan ontkomen er zo af en toe enige opmerkingen over te maken, al was het maar omdat zij en de eerdergenoemde megalomane MBOwer uit Zierikzee typische voorbeelden zijn van domme mensen die denken dat ze slim zijn en in dier voege altijd wel iets om te lachen bieden.

Neem nu een kop als ‘Vraag me niet hoe ik er aan kom… ‘. Bij iedere willekeurige andere logger dan mevrouw van Hertum zouden wij al meteen een stukje geschreven hebben waarin wij de gewraakte vraag juist in extremis gesteld zouden hebben, wat al leuk geweest zou zijn, maar nu moeten wij, haar kennende, wel een stapje verder en vragen wij niet alleen “hoe kom je er aan?”, maar ook “hoe kom je er op?” en vooral: “Wat moet het eigenlijk voorstellen?”

Welnu: de vraag hoe mevrouw van Hertum eraan komt, zal ze wel niet willen beantwoorden en eerlijk gezegd boeit ons dat ook niet zo. Hoe ze op het idee gekomen is, lijkt ons voor de hand te liggen, aangezien haar paranoïde geraaskal de afgelopen tijd dagelijks in intensiteit toegenomen is: het ging gewoon vanzelf. De vraag wat het eigenlijk moet voorstellen, is wat lastiger, daar mevrouw van Hertum aan het misverstand lijkt te lijden dat een verzameling screenshotjes van een aantal directorys, directory’s, directories, mappen, folders, of hoe je het ook wilt noemen, hetzelfde is als een database en dat een database dan weer iets zou zijn waar je wat mee kunt, zelfs als je niet weet wat het is. Vermoedelijk moeten deze malle screenshotjes het bewijs voorstellen van het bestaan van een database, maar dat gokken we dus.

Wat het daadwerkelijk voorstelt, is duidelijker: helemaal niets. En vermoedelijk zijn het nog gewoon screenshotjes van het bestandssysteem op haar eigen computer ook. Ach vooruit, we doen het toch: vertelt u eens, mevrouw van Hertum, hoe komt u er aan?

4-09-2009 20.46 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Loggers gelogd, Yvonne van Hertum

Er heeft iemand gereageerd op “Tsja, dan vraag je er natuurlijk om…”

  1. Esther says:

    Haar leesniveau is in elk geval sterk verbeterd, chapeau!

    http://www.yvonnevanhertum.com/?p=882&cpage=1#comment-1464

    Ik durf het bijna niet te vragen maarrrrrrrrrrrrrrrrr: aan wiens klepel houdt ze zich nu dan weer staande?


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties