Celstraf voor stinkend rijke mensen

Omdat het zo grappig is en omdat nog niet iedereen onze stukjes met betrekking tot de bewijskracht van screenshots (zie ‘Screenshots zijn geen bewijsmateriaal‘ en ‘Aftreden koningin Beatrix gemeld‘) begrepen heeft, doen we er nog eentje.

Op de webzijde van de Pers troffen wij geen bericht aan met de volgende kop: ‘Celstraf voor stinkend rijke mensen‘. De text van het bericht luidde ook niet als volgt:

Mensen die stinkend rijk zijn en anderen daarmee lastig vallen in het openbaar vervoer, moeten de gevangenis in of een fikse boete betalen. Als het aan de gemeenteraad van Hondelulle ligt tenminste.

De raad werkt aan een maatregel die het mogelijk maakt dat mensen met ‘geld die anderen onredelijk storen of inbreuk maken op hun gebruik van het openbaar vervoer’,  een boete van vijfhonderdduizend dollar of een celstraf van zestig maanden krijgen.

De maatregel is niet alleen gericht op mensen met een geldlucht of andere onplezierige lichaamsgeuren als een hardplastieken kredietkaart, maar ook op poenige kleding, spullen of dieren.

Evenmin was er sprake van een terzijde in de volgende bewoordingen:

Kotsende patsers
Het Britse pretpark Thorpe Park plaatste deze zomer borden om bezoekers te manen hun alcoholconsumptie laag te houden en ‘nee tegen patjepejers’ te zeggen. Parkmedewerkers zagen er bij de attracties op toe dat de regels werden nageleefd. Bezoekers die toch  boven hun tax zaten of zichtbaar geld te veel hadden werden het park uit gezet.

Maar we hebben er wel een niet van echt te onderscheiden screenshotje van. Hoedt u voor screenshots, we zeggen het niet voor niets:

Dit artikel heeft echt niet in De Pers gestaan. Het screenschot (even klikken voor het origineel) is echter niet van echt te onderscheiden. Echt niet.

Dit artikel heeft echt niet in De Pers gestaan. Het screenschot (even klikken voor het origineel) is echter niet van echt te onderscheiden. Echt niet.

4-09-2009 23.29 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Computerij, Juridisch

Er heeft iemand gereageerd op “Celstraf voor stinkend rijke mensen”

  1. Baksteen een says:

    Is dat net zoiets als dit screenshot van een “zekere pedojaagster” die ze als bewijs aanvoert.
    Probeer maar eens twee mappen met exact dezelfde naam te maken in één folder.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties