Mens, laat je opnemen

Wij zijn niet bevoegd om diagnoses te stellen maar denken wel dat de schrijfster van het stukje ‘Er gaan sterke geruchten‘ er goed aan doet zich eens goed te laten nakijken en zich in afwachting daarvan het best kan laten opnemen in een psychiatrische kliniek naar keuze.

6-09-2009 1.14 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Loggers gelogd, Yvonne van Hertum

Er zijn 5 reacties op “Mens, laat je opnemen”

 1. Baksteen een says:

  Vreemd dat de schrijver van dat bericht een screen stuurt naar die traumatrol van zijn bericht en niet van de pm die hij gekregen heeft.
  Dat het de schrijver is die dat screen gemaakt heeft is duidelijk, zie rechts bovenaan de knop “Modify”, die is alleen zichtbaar bij eigen berichten. (bedankt Mart, dat had jij goed gezien)
  Zoals Stop Kindersex (http://www.dutchpredators.info/2009/09/help-yvonne-van-hertum-wordt-vermoord/comment-page-1/#comment-442) al aantoont, nul keer gelezen dus is het artikeltje door de schrijver op screen gezet direct na plaatsing. Ook de onmogelijkheid om in 12 minuten een screen te maken, te mailen, te ontvangen, te lezen, de screen dan te uploaden en op 2 sites een artikeltje te schrijven. Of je zit erop te wachten, hebt alles al klaar staan en liggen.

  Weer een bewijsbare leugen van Yvonne van Hertum, de traumatrol.

 2. Baksteen een says:

  Oh boy! Voor een opname (zelfs gedwongen) is het nu dus echt te laat!

  Submitted on 2009/09/06 at 3:13pm
  Wie is Jan op dat Martijn forum?

  http://www.stopkindersex.info/jan.jpg

  Buk je ff Yvonne?

  Red 747: Muhahahahahaha!!! Mooie Mart! Yvonne van Hertums eigen IPadress die onderste!

  bron

 3. Arnold says:

  Mijn comment bij http://www.stopkindersex.com/?p=9700#comments zal wel niet geplaatst worden. Daarom plaats ik hem hier, met uw welvinden. Het lijkt mij dat men eens beter moet gaan nadenken over die site en de woordvoerster, het lijkt mij in het geheel niet kosjer wat daar gebeurd.

  Mijn verontschuldigingen, maar ook ik heb hier mijn vraagtekens bij. U verkondigd dat uw woordvoerster bedreigd wordt, dit bewijst u met een screendump van ene Jan. Daarna verklaard u dat deze Jan uw woordvoerster is. In de screendump zegt deze Jan (dus uw woordvoerster) dat hij/zij een personal message heeft gehad met die bedreiging. Dan lijkt het mij toch logisch dat u de naam van die bedreiger, zijn personal message, plaatst en niet een screendump gemaakt door uw eigen woordvoerster? Dit komt op mij hoogst merkwaardig over en dan druk ik me nog mild uit.
  Ook het feit dat uw woordvoerster een site met kiddyporn ontdekt en hier niet meteen actie tegen onderneemt, maar eerst diverse journalisten toegang verschaft tot die smerigheid is niet zuiver te noemen. Ik denk wel te kunnen stellen dat dit zelfs strafbaar is. Uw woordvoerster had kennis van een misdrijf en heeft het nagelaten politie meteen in te lichten. In plaats daarvan heeft ze bevriende journalisten ingelicht.
  De werkwijze van u en de uwen stellen mij steeds meer voor raadsels. Ik zwijg dan nog over uw denigrerende reacties op comments welke u niet aanstaan.

 4. […] ons gaat het niet goed met deze mevrouw. We hebben ook even gekeken onder haar tweede ‘HIER’ en daar lazen we: “Alles van […]

 5. […] we maar niet eens meer. Wij beginnen hier met zijn allen trouwens behoorlijk genoeg te krijgen van dat mens, maar daar staat tegenover dat haar persoonlijke log buitengewoon grappig is (dat moet wel per […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties