Achter elke boom een pedofiel?

StommelingJones

Achter elke boom een pedofiel? Het zou zo maar kunnen. Wat dat betreft zijn pedofielen immers net kaboutertjes: hoe meer je er in gelooft, hoe vaker je ervan overtuigd raakt dat je ze ziet. Sommige mensen halen er zelfs de krant mee: ‘‘Ze ziet achter elke boom een pedofiel’‘.

De ware fanatici hebben zich inmiddels verenigd in het Anti-Pedofiel Houthakkers Initiatief (APHI) en zijn tot harde actie overgegaan om te voorkomen dat er nog bomen overblijven waarachter de pedofielen zich zouden kunnen verschuilen. Op bijgaande foto ziet u een aantal leden van het APHI die op de oprichtingsbijeenkomst maar meteen even de handen uit de mouwen steken. Naar verluidt was de eigenaar van het hotel-restaurant en het bijbehorende stuk bos hier niet zo blij mee, maar nadat de heren van het APHI hem een beetje hadden geïntimideerd (“Eerlijk waar. Een heel klein beetje maar”) stond hij het oogluikend toe.

Vier leden van het APHI steken de handen uit de korte mouwen

Vier leden van het APHI steken de handen uit de korte mouwen

“Actie is reactie”, zeggen ze wel eens en ook: “Iedere beweging veroorzaakt een tegenbeweging”. Wat daarvan waar is, weten wij niet, maar het zou zo maar kunnen. Of niet. Wij durven dan ook niet met zekerheid te zeggen dat de kinderen op de onderstaande foto hun boom gaan planten opdat een of meer pedofielen zich erachter kunnen verschuilen en de gedachte dat de kinderen zelfs speciaal voor dit doel geronseld zouden zijn door een pedofielenvereniging houden wij voor zeer onwaarschijnlijk.

Achter deze boom zal het spoedig wemelen van de pedofielen

Achter deze boom zal het spoedig wemelen van de pedofielen

14-08-2009 5.42 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Bezopen

Er zijn 8 reacties op “Achter elke boom een pedofiel?”

 1. Jouke says:

  Als er pedofielen achter een boom staan, is Yvonne van Hertum nooit ver weg.

  http://gallery.stopkinderhex.com/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=97&g2_serialNumber=1

 2. “Ze ziet achter elke boom een pedofiel.”
  Dat verklaart dus Yvonne van Hertums motivatie om terug in Rotterdam te gaan wonen.
  http://yvonnevan.wordpress.com/2009/08/15/rotterdam-mijn-stad/

  Toch hebben mijn man en ik een poos ergens anders gewoond, afgelegen, en diep verscholen in het bos, een klein huisje

  Die moet daar hartstikke knetter mesjogge geworden zijn met al die bomen in dat bos.

 3. Staatsbosbeheer says:

  WAARSCHUWING AAN DE NEDERLANDSE BEVOLKING!

  Gezien de recente ontdekkingen aangaande bomen en pedofielen, alsmede de door deskundigen aangeleverde informatie omtrent laatste, raden wij een ieder af nog een boswandeling te maken. Achter elke boom kan een pedofiel zitten, staan of liggen.
  De deskundigen deelden ons mede dat elke pedofiel een tikkende tijdbom is.
  Kansberekening door de Rekenkamer toont aan, dat een wandelaar in het gemiddelde Nederlandse bos, een kans loopt van 35% om een boom te passeren welke geveld kan worden door een ontploffende pedofiel.
  Indien u er toch op staat een boswandeling te nemen, dan verwijzen wij u door naar de dichtsbijzijnde slijter of het kroegje op de hoek.

 4. Parkeerbeleid Delft says:

  PARKEERPLAATSEN BIJ BOMEN GEVAARLIJK

  In navolging van Staatbosbeheer laat ook Parkeerbeleid Delft een waarschuwing uitgaan naar de bevolking.

  toen de boom vermoedelijk door de wind afbrak en op de auto viel.

  Nader onderzoek heeft uitgewezen dat niet de wind, maar een exploderende pedofiel de oorzaak van deze tragedie was. De Technische Recherche heeft op de plaats van het ongeval nog enkele fragmenten van de tijdontsteking van deze tikkende tijdbom, terug gevonden.

  http://district8.net/auto-geplet-door-omvallende-boom-reinier-de-graafweg-delft.html

 5. […] en pedojagers: een logische combinatie’. Het betoog kan vrij summier zijn: als je achter iedere boom een pedofiel vermoedt en ziet dat het in het bos niet stikt van de agenten die de pedofielen van achter de bomen […]

 6. […] maar liefst. Het is toch wat. Waaraan zou een “opper pedo” te herkennen zijn? Zou die achter een grotere boom staan? Of zou die gewoon meer ruzie hebben met mevrouw van Hertum? “Nu gaan er geruchten, let […]

 7. […] ons dat we hem even hadden moeten vragen om achter de bomen te kijken, om te zien of er werkelijk achter elke boom een pedofiel […]

 8. […] zullen horen, zelfs niet met aanwijzingen als: “En hier even achter deze rij bomen langs om de pedofielen dood te rijden”. Wij kunnen ons overigens niet voorstellen dat de mensen van TomTom hier erg […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties