Verander van nationaliteit met het NTI

Tot voor kort dachten wij dat je om van nationaliteit te veranderen op zijn minst een paar jaar in je nieuwe vaderland gewoond moest hebben, of anders om de een of andere reden heel belangrijk moest zijn. Of een sportman. Of zoiets. Maar nu weten wij beter, dankzij het NTI. Met het NTI kun je zonder problemen binnen zesenhalve maand (6,5 maand, 28 weken, u leest het goed) een buitenlander worden, als je dat wilt. Ze adverteren ermee, dus dan is het zo, nietwaar? De text luidt:

Haal al binnen 28 weken een erkend diploma! Wat je wilt, kun je worden bij het NTI! Kies uit ruim 350 erkende cursussen en opleidingen.

Als er geen plaatjes bij hadden gestaan, hadden we misschien nog wel verder gelezen, maar nu waren we dermate verrast dat we ons geroepen voelden deze unieke mogelijkheid onverwijld op het internet te slingeren. De plaatjes toonden drie identieke, zij het anders geklede, vrouwspersonen met daaronder wat zij konden worden en dat was, van links naar rechts: Administratief medewerker, Spaans, Ondernemer MKB. Een wonderbaarlijk instituut, dat NTI. Hieronder ziet u een scan (met dank aan de Technische Dienst) van het plaatje, anders gelooft u het misschien niet. Nu misschien ook niet, maar als u die folder nog ergens heeft liggen, dan kunt u het even nakijken. U kunt het origineel niet bij ons op de redactie komen bekijken, want er zijn grenzen en zo belangrijk is het nou ook weer niet. Maar wel geinig.

Wordt binnen 28 weken een buitenlander naar keuze met het NTI

Wordt binnen 28 weken een buitenlander naar keuze met het NTI

8-09-2009 1.01 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Reclame

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties