“Je kunt de pot op” is ook een antwoord

De deense vlag
Stommeling Jones als kamerclown

Van ministers uit het kabinet van meneertje Onfatsoen valt natuurlijk geen fatsoen te verwachten. Wij waren dan ook geenszins verbaasd dat minister Eberhard van der Laan (ook al zo’n gristenhond van de Vrije Universiteit. Houdt het dan godverdomme nooit op?) niet het elementaire fatsoen bleek te bezitten om de ongetwijfeld onzinnige vraag van Geert Wilders fatsoenlijk te beantwoorden. Fatsoen moet je immers niet doen, fatsoen moet je hebben en als je het niet hebt, snap je ook niet wat je moet doen om te laten zien dat je het wel hebt. Wel verbaasde het ons dat eerdergenoemde gristenhond niet alleen hoogst onfatsoenlijk bleek, maar nog een lafbek ook. Als je vindt dat je moet zeggen dat iemand de pot op kan, zeg dat dan gewoon.

Wij verwachten trouwens niet dat de Tweede Kamer nu de minister wegstuurt, want dat zou namelijk wel moeten en de huidige Tweede Kamer is slechts een Tweederangs Kamer die niet alleen van fatsoen, maar ook van staatsrecht alsmede de bijbehorende zeden en gewoonten verrotte weinig kaas gegeten heeft. Wij eisen een MOTIE VAN WANTROUWEN tegen die lul de behanger en wij eisen ook NIEUWE VERKIEZINGEN. Duidelijk? Duidelijk.

8-09-2009 6.20 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Bewindslieden, Geert Wilders, Godsdienstwaanzin, Kamerleden

Er heeft iemand gereageerd op ““Je kunt de pot op” is ook een antwoord”

  1. […] in quaestie verplicht die vragen te beantwoorden en had hij weggestuurd moeten worden toen hij in gebreke bleef maar de Tweederangs Kamer dacht daar anders […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties