Iraans staatspersbureau publiceert oproep om de Joden preventief uit te roeien

Het onderstaande is de text van een persbericht van Likud.nl. Dat u het even weet.
Persbericht

Zondag 20 januari 2014 (Foutje van Likud.nl, niet van Opinieleiders. Dank u.)

Iraanse staatspersbureau publiceert oproep om de Joden preventief uit te roeien

De angst van Israël voor een Iraanse atoombom wordt soms nogal makkelijk weggewuifd.

De Iraanse Jodenhaat en de uitspraken dat Israël of de Joden vernietigd zouden moeten worden, zouden niet serieus bedoeld zijn.

Die mensen vergeten dat hetzelfde van Hitler werd gezegd. De Joden hebben helaas ervaren dat dit soort uitspraken serieus genomen moeten worden.

Ook wordt er gezegd dat Iran nu een ‘gematigde’ president heeft. Maar de massa-executies gaan door, Israël moet nog steeds vernietigd worden, de VS wordt geregeerd door buitenaardse wezens (Powned) en ook de officieel verspreide Jodenhaat neemt zeker niet af.

Zelfs terwijl de onderhandelingen over beperkingen in het Iraanse atoomprogramma lopen – en daarmee de normalisering van de betrekkingen met het Westen – verharden de Iraanse uitingen eerder. De Iraanse staat gaat door met het verspreiden van Jodenhaat.

Het Iraanse staatspersbureau PressTV bereikt zelfs een nieuw dieptepunt met het verwijt dat de Joden al duizenden jaren alle ellende in de wereld veroorzaken.

Daarom roept deze staatswebsite op om ‘preventief’ alle Joden maar uit te roeien.

De oproep laat zich lezen als Hitler’s ‘Mein Kampf’ geconcentreerd in enkele pagina’s.

Een vertaling van een gedeelte, dat genoeg zegt:

“Ook de meer voorzichtige spelers binnen de misdadige bende begrijpen dat hun geschiedenis van duizenden jaren van zwerven van land tot land, van verdreven worden, gevangen gezet worden en uitgebraakt worden door alle bekende beschaafde samenlevingen opnieuw werkelijkheid kan worden, als zaken niet ‘tot rust worden gebracht’.

Hij [Netanjahoe] is een weerspiegeling van al die Bijbelse krijger-koningen die hem voorafgingen – meedogenloos, ongevoelig voor rede en mededogen, beroofd van geweten en iemand die het bloedbad van heidenen nog moet tegenkomen – Pesach, Poerim of Operatie Gegoten Lood – dat niet zijn speekselklieren op hol deed slaan.

Het is een wild dier in een duur pak met een schijnbaar onverzadigbare honger naar menselijk bloed en het menselijk leed dat daarmee gepaard gaat. Hij is echt zo gek als hij lijkt en hij is volkomen tevreden om de wereld tot as te zien vergaan als zijn eisen niet worden ingewilligd.

De tweede pijnlijke conclusie is dat het abnormaal lijkt, maar dat helemaal niet is. Sterker nog, alles wat heeft plaatsgevonden met name in de loop van de vorige eeuw – de oorlogen, het bloedvergieten en de bijna volledige teloorgang van de wereldorde – was voorspelbaar. De trieste waarheid is dat alles wat de mens moet weten over de dodelijke, radioactieve aard van dit politieke, sociale en culturele element wordt al duizenden jaren uitgeschreeuwd.

Joodse macht en geweld, joodse macht en genocide, joodse macht en economische plundering, joodse macht en corruptie, dat is allemaal niet pas begonnen 1948 met de oprichting van Israël. Het criminele, barbaarse karakter van de joodse macht – is er vanaf het begin geweest, aangeboren bij zijn geboorte.

Alles doen wat gedaan moet worden in het bereiken van de doelen, waaronder liegen, genocide en diefstal. Het kan niet anders handelen. Misdadig denken leidt tot misdadige activiteiten en de onvermijdelijk bijproducten, zoals geweld, hebzucht, verraad, bedrog, ondeugdelijkheid, bloedvergieten enz.

Daarom hoeft men niet verder te zoeken naar het bewijs van de miljoenen misdrijven waar joodse macht een rol heeft gespeeld.

Het staat in hun Thora opgedragen: “Slacht andere volken af en vernietig hen volkomen.” Deze kleine druppel identificeert nauwkeurig en precies de bron van joodse van joodse waanzin en misdadigheid. Het is de radioactieve melk waarop psychopaten in de geschiedenis in duizenden jaren zijn opgegroeid, met onmiskenbaar dodelijke gevolgen.

Het maakt deel van hun innerlijk en ze passen dit voorschrift toe in de praktijk: aanvallen, verdrijven, massamoord, vernietigen, liegen, geen genade tonen, cultuur vernietigen, de economie te gronde richten en elk land onder hun invloed ruïneren. Hun enige rechtvaardiging is dat de joodse god dit van hun vraagt.

De tragedie – niet van alleen de laatste eeuw, maar van de laatste twee millennia – is dat deze misdaad door iedereen waargenomen zou kunnen worden.

Misschien moet de andere partij in dit vreselijke conflict hetzelfde doen, nu er nog tijd voor is.”

likud.nl

21-01-2014 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Arabische wereld, Israël

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties