Obama Jugend en de opvoedingskampen van Rouvoet

De deense vlag

Bij Barracuda staat het stukje ‘Obama Jugend‘. Het bijgeplaatste plaatje deed ons denken aan het stukje ‘Rouvoet moet onmiddellijk weg‘ van Stommeling Jones. Het bleek trouwens ook ongeveer over hetzelfde te gaan, namelijk een godsdienstwaanzinnige die zijn greep op de jeugd wil versterken, wat altijd eng is. Wij hebben het geval Obama niet zo gevolgd, dus of zijn uitspraken wel zo eng waren, weten wij niet, maar feit is wel dat het de godsdienstwaanzinnigste Amerikaanse president sinds Jimmy Carter is en dat is dus ontzettend godsdienstwaanzinnig.

Het is overigens wel jammer dat er zelden of nooit iemand naar Stommeling Jones luistert, want die zei meer dan twee jaar geleden al:

Speciale kampen voor de Rouvoetjeugd, waarin de Rouvoetjeugd wordt opgevoed in de geest van de grote geestelijke leider Rouvoet (“Eén rijk! Eén volk! Eén opvoeder!”)? Wij hopen van niet, maar vrezen het ergste. Wij EISEN derhalve dat deze man ONMIDDELLIJK EEN MOTIE VAN WANTROUWEN aan zijn broek krijgt. Weg met die griezel.

Die griezel zit er nog, net als al die andere griezels uit het griezelkabinet van meneertje Onfatsoen, maar van die opvoedingskampen hebben we al een poosje niets meer vernomen. Dat wil niet per se zeggen dat ze er niet zijn, maar kan ook betekenen dat we even niet hebben opgelet.

De doodenge Rouvoet is nog steeds minister. Het most niet magge

De doodenge Rouvoet is nog steeds minister. Het most niet magge

Obama schijnt te vinden dat kinderen hun best moeten doen op school. Dat heeft iemand tot dit affiche geïnspireerd

Obama schijnt te vinden dat kinderen hun best moeten doen op school. Iemand vindt dat eng.

10-09-2009 0.17 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Bewindslieden, Godsdienstwaanzin

Er zijn 2 reacties op “Obama Jugend en de opvoedingskampen van Rouvoet”

  1. Hans says:

    Wat wil je nou eigenlijk zeggen? Het artikel bevat geen constructieve inhoud maar is meer een verkondiging van jou anti-rouvoet gevoelens.

  2. […] jeugdbeweging gaan oprichten? Ja ja, u voelt hem al: de Hölskenjeugd. Verschillende satirici halen de te bewerken affiche alweer tevoorschijn. […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties