Palestijnen eren moordenaars Nederlandse jongen

Het onderstaande is een persbericht van Likoed Nederland

Persbericht

Donderdag 13 augustus 2015

Palestijnen eren moordenaars Nederlandse jongen

De Palestijnen hebben officiële eer bewezen aan de moordenaars van een Nederlandse jongen.

Dat deed de districtsgouverneur van Ramallah (de Palestijnse regeringszetel) ter gelegenheid van de islamitische feestdag Eid al-Fitr, door het leggen van kransen bij de graven van zijn moordenaars op 17 juli 2015.

De Nederlandse 15-jarige Amsterdammer Asjer Feldman werd in 1975 vermoord door Palestijnse terroristen, samen met een Duitse en twee Zwitserse toeristen. Die vielen het Savoy hotel in Tel Aviv aan waar zij verbleven.
De vader van Asjer werd ernstig gewond.

De stoffelijke overschotten van de terroristen werden door Israel in 2012 ‘als gebaar van goede wil’ overgedragen aan de Palestijnse Autoriteit.

Deze reageerde door hen te eren met een ‘Mausoleum voor de martelaren van de Savoy aanslag’. De districtsgouverneur dr. Laila Ghannam legde op 17 juli haar kransen neer bij dit mausoleum.

Eerder dit jaar werden de moordenaars op de officiële Facebook pagina van Fatah – de partij van de Palestijnse president Abbas – al geprezen als “de heroïsche zelfopofferende strijders van Fatah”.

Israel wordt geregeld veroordeeld door de Europese regeringen voor acties die ‘niet behulpzaam zijn voor vrede’.

Men zou dan denken dat de Duitse, Zwitserse en Nederlandse regeringen verontwaardigd zouden zijn over deze eerbetonen aan de moordenaars van hun eigen burgers. Men zou veronderstellen dat zij de Palestijnse Autoriteit hiervoor veroordelen, en eisen dat dit niet meer gebeurt. Men zou verwachten dat zij gaan inzien dat de circa 1 miljard euro per jaar (een derde van de Palestijnse begroting) misbruikt wordt om waanzinnige uitgaven te doen – zoals eregraven voor moordenaars van Europeanen.

Maar nee, de Europese regeringen laten dit toe, Palestijnse wandaden worden genegeerd.

De aanslag werd gepland door Abu Jihad, met Arafat de oprichter van terreurbeweging Fatah.  Hier samen op de foto met de Egyptische president Nassar.

De aanslag werd gepland door Abu Jihad, met Arafat de oprichter van terreurbeweging Fatah.
Hier samen op de foto met de Egyptische president Nassar.

www.likud.nl

14-08-2015 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Arabische wereld, Israël, Terrorisme

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties