Arab Lives Matter? Meh

Omdat wij het ook vandaag weer een stuk drukker hadden dan Peter ‘maar ik zit echt niet alleen maar uit mijn neus te vreten hoor’ Breedveld het ooit zal krijgen doen wij ook vandaag een distentried en wel van Arab Lives Matter. Komtie: Gaap.

Dat was hem. En eigenlijk was hij nog te lang, maar we willen niet de indruk wekken dat we de Peter ‘de gevaarlijke gek’ Breedveld niet in de gaten houden, dus helemaal geen aandacht aan hem besteden gaat gewoon niet. En hem alleen af en toe dit plaatje toetwitteren, komt uw en onze captain misschien weer op een schorsing te staan, dus dat is ook geen optie. Maar het is wel een leuk plaatje.
starendehond

* NOOT: En voor degene die goed heeft opgelet: het besproken stukje was van Hassnae Bouazza, maar aangezien het meeste van wat Peter ‘ik loop mijn lul achterna ook al mag ik er maar zelden iets mee doen’ Breedveld op zijn eigen webzijde plaatst toch door haar voorgezegd, zo niet letterlijk gedicteerd is, kon het wel even zo, dachten wij.

22-11-2015 18.59 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Arabische wereld, Beesten in het nieuws, Loggers gelogd, Personen, Webzijden

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties