Complot-idioot wil hoofdredacteur zijn!

StommelingJones

Bovenstaande kop kwamen wij tegen op de webzijde van complotidioot Micha Kat en heel even dachten wij dat Micha misschien het licht had gezien, een aanval van zelfinzicht of desnoods een vlaag van zelfspot had, maar wij kwamen bedrogen uit. De bedoelde complotdenker uit de kop is helaas niet de zichzelf hoofdredacteur noemende dwaas Micha Kat, maar de ons onbekende Philippe Remarque. Het stukje is niets meer of minder dan het geraaskal dat we van de leipe Kat gewend zijn en wij kunnen u dan ook afraden het te gaan lezen, of het moest zijn dat u even helemaal niets te doen heeft en zo gauw geen boeiend oppervlak met drogende verf of veld met groeiend gras kunt gaan bekijken, wat toch een stuk interessanter zou zijn dan de zielestagnatie (zieleroerselen kun je zo’n geobsedeerde gek immers niet toedichten) van een zielepoot.

11-09-2009 7.23 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Bezopen, Webzijden

Er zijn 4 reacties op “Complot-idioot wil hoofdredacteur zijn!”

 1. Wilfred van Buren says:

  Ach ja, Kat is gek omdat ie Demmink voor het gerecht wil slepen?

  Ik vind pedo-beschermers zoals jullie nog veel enger, maar ja zoals gewoonlijk beschuldigen stukken stront zoals jullie zonder enig argument te hanteren, critici die de ballen hebben zich te verweren tegen de gedoofpotte mistanden hier in dit land.

  De nieuwe NSB’ers, zesderangs hoernalisten die zich verenigen in een prutssite zoals deze, meer kunnen we niet van jullie maken.

  Bah, vuilnis

 2. wally says:

  Inderdaad de nieuwe generatie NSBers die achter de doofpot maffia aanlopen en helpen dit in stand te houden.
  als ook maar 25% waar zou zijn wat micha kat zegt zou Demmink gelijk op nonactief gezet moeten worden maar die viezerrikken houden elkaar allemaal de hand boven het hoofd .

 3. Bob says:

  Stommeling Jones doet zijn naam eer aan met dit stuk.

 4. BavariaMatic says:

  Jòh, wat een “hoogstaande” commentaren? Micha “alluhoedje” Kat aanhang soms?
  @Wally en Wilfred, NSB? Iets teveel op de site van Yvonne van Hertum geweest? Die heeft het ook maar over “bruinhemden” en “NSB-ers” als mensen dingen, welliswaar waar en bewijsbaar, zeggen die haar niet aan staan.
  Mwa, duidelijk, voorgaande reaguurders horen thuis in dezelfde strontbak als van Hertum. Hen die zich door hun achterlijk gedrag absoluut ongeloofwaardig gemaakt hebben, hen die uitgescheten worden door de maatschappij, loosers van de eerste orde.
  Mijn advies, chillen en neem nog een neut!


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties