Yvonne van Hertum: “Een ander doet het niet voor je”.

Stel, je hebt vijanden. Kan gebeuren. Zelfs wij hebben vijanden, dus zo raar is dat niet.
Stel, je vijanden bedreigen je. Ook dat is mogelijk. Wij zijn ook wel eens bedreigd geworden, dus daar kijken we niet van op.
Stel, je vijanden voeren hun dreigementen uit. Daar hebben wij niet zo gek veel ervaring mee, want wij zijn behalve groot en sterk ook erg snel, terwijl wij ons graag mogen verstoppen, om niet te zeggen dat dat een hobby van ons is.

Stel, je vijanden voeren hun dreigementen niet uit. Welnu, dat is voor ons de normale gebruikelijke usance, met als gevolg dat wij wel weten wat je dan nog moet doen: helemaal nix. En nu komen we, ons ondanks, opnieuw te spreken over mevrouw van Hertum, uw weet wel, die mevrouw die onze contactpersoon op de kast gejaagd heeft. Mevrouw van Hertum beweert namelijk al een poosje dat ze wordt bedreigd. Dat zal dan wel, we geloven haar op haar woord.

Vandaag kregen wij echter het gevoel dat iemand zijn dreigementen niet had uitgevoerd en dat zulks er ook niet meer inzat, waarop mevrouw van Hertum het dan maar zelf gedaan heeft. Anders kunnen wij niet verklaren waarom zij op haar eigen nieuwe log een weinig flatteuze foto van Yvonne van Hertum geplaatst heeft, bij het stukje ‘En toch weet ik het wel! (Ich habe immer gewusst, )‘. Ze zal het ons wel niet kwalijk nemen als we die foto hier hergebruiken, en zo wel, dan heeft ze een probleem, daar ze ongetwijfeld de rechten ervan niet heeft, of niet kan en wil toegeven dat ze die wel heeft, dus hier is hij:

Mooie foto voor een proefwerk maatschappijleer. "Je ziet hier een gemanipuleerde foto, met een tekstje: wat kan de maker hier in vredesnaam mee bedoeld hebben?"

Mooie foto voor een proefwerk maatschappijleer. "Je ziet hier een gemanipuleerde foto, met een tekstje: wat kan de maker hier in vredesnaam mee bedoeld hebben?"

Deze foto roept een heleboel vragen op. De eerste vraag is: waarom zou iemand, of het nu de anonieme pedofiel, pedoseksueel of ‘pedolover’ (een van de lievelingstermen van mevrouw van Hertum) is, mevrouw van Hertum voor “pedo” willlen uitmaken, en dat dan nog wel met behulp van een gele davidsster? Het is toch mevrouw van Hertum die het liefst zou zien dat pedofielen, pedoseksuelen en pedolovers niet alleen gebrandmerkt zouden worden, maar zich ook uitsluitend onder het luiden van een grote bel met een enorm van waarschuwende teksten voorzien sandwichbord op straat zouden mogen begeven? Als mevrouw van Hertum dit malle plaatje niet zelf gefabriekt heeft, doch een van haar ‘vijanden’, kunnen wij zeggen dat wij die sterren niet snappen. Als ze het wel zelf gemaakt heeft trouwens ook niet.

De tekst is ons trouwens ook niet duidelijk. Wat heeft zij volgens de maker van dit plaatje “nicht gewusst”? En waarom moet dat überhaupt in het Duits? Als een tegenstander van van Hertum deze tekst in het plaatje geplakt heeft om bijvoorbeeld duidelijk te maken dat mevrouw van Hertum een “vuile nazi” (zijn woorden, niet de onze) is, waarom dan die Davidssterren en niet een paar runentekens? Al bij al een zeer onduidelijk plaatje. Als de maker niet mevrouw van Hertum is, noch in haar opdracht heeft gehandeld, zou hij of zij dan zo goed willen zijn ons uit te leggen wat hier de bedoeling van is? Dank u.

14-08-2009 18.40 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Bezopen, Loggers gelogd, Yvonne van Hertum

Er zijn 6 reacties op “Yvonne van Hertum: “Een ander doet het niet voor je”.”

 1. Pino says:

  Daar moet je nu bij de gasten van stopkinderhex voor zijn, had jullie slimmer ingeschat

 2. Grootmoeder says:

  Pino je zou deze tekst eens met een andere pet op moeten lezen, misschien dat je het dan begrijpt. Je komt nu zo dommig over.

 3. Nico says:

  De Davidsster, symbool van Joods zijn (waar YvH constant mee schermt) maar ook van vervolging. In het geval van YvH de ongenuanceerde vervolging van pedofielen, of deze nu strafbare zaken gedaan hebben of niet. Dat verklaart dan het woord Pedo in de Davidsster.
  “Wir haben es nicht gewusst” met die kreet schoof het Duitse volk hun verantwoording voor de misdaden van het regime van zich af. Net als YvH namen ze hun verantwoording niet, net als YvH schoven ze die af op anderen, net als YvH deden ze alsof ze van niets wisten toen het fout ging.

 4. @Pino, lees het artikeltje nu nog eens rustig en langzaam door.

  @Grootmoeder, dommig? U “onderdrijft”! ;-)

  @Nico, spot on!

 5. De foto stond zo op het lasterlogje van Yvonne van Hertum. Zij had hem uit de gallery van Stopkinderhex gehaald, voordat het bijbehorende artikel, geplaatst werd op Stopkinderhex.

  http://www.stopkinderhex.com/2009/08/14/vonne-en-overlevers-van-kindermisbruik/

  Dat artikel verheldert een hoop. Het komt erop neer dat iemand met een Joodse naam in een chat tegen Yvonne heeft gezegd: “Ich habe es nicht gewusst”. Yvonne kan dat namelijk niet meer zeggen na haar zes veroordelingen. Dat was de reden voor Yvonne om deze Esther meerdere malen een moffenhoer te noemen.

  Yvonne noemt overlevers van kindermisbruik pedo’s en pedovrienden. Ook bedreigt ze deze misbruikte vrouwen en ze zet zelfs hun persoonsgegevens online.

  De pedosterren staan voor het ideaal dat Vonne voor ogen heeft: elke veroordeelde pedo herkenbaar op straat. Dan kan je je kinderen beschermen en wie zin heeft kan de pedo in elkaar slaan. Als je dat niet durft kan je de ruiten bij zijn ouders en bij de buren ingooien omdat Yvonne het verkeerde adres ergens heeft neergezet. Je kan natuurlijk ook zijn vrouw en kinderen bedreigen op Hyves. De achterban van Yvonne is tot alles in staat. Waar kennen we dat gedrag toch van?

  En de tekst op de foto is aangepast. Vautje bedankt.

 6. […] het verleden hebben wij het over dit verschijnsel al eens gehad, in het stukje ‘Yvonne van Hertum: “Een ander doet het niet voor je”‘. “Ach”, moet mevrouw van Hertum gedacht hebben: “als een ander het niet […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties