Geert Wilders beantwoordt vragen niet

Geert Wilders wond zich onlangs volkomen terecht op toen een van de geestelijk minvermogenden die zich minister mogen noemen in het neostalinistische godsdienstwaanzinnige griezelkabinet Balkenende 666 weigerde te antwoorden op vragen die Geert Wilders gesteld had. Volgens ons was de kneus in quaestie verplicht die vragen te beantwoorden en had hij weggestuurd moeten worden toen hij in gebreke bleef maar de Tweederangs Kamer dacht daar anders over.

Geert Wilders is zelf lid van genoemde Tweederangs Kamer en in dier voege zogenaamd een volksvertegenwoordiger. Van zo iemand zou je kunnen verwachten dat hij, zeker als hij begint te stampvoeten als een kleuter wanneer iemand zijn vragen niet beantwoordt, zelf voortvarend te werk gaat bij de beantwoording van vragen van kiezers, potentiële kiezers en journalisten. Maar wat denkt u? Tsja, u bent natuurlijk niet achterlijk, dus u heeft de kop van dit stukje onthouden en die luidt: “Geert Wilders beantwoordt vragen niet”. Het is toch wat.

Om wat voor vragen ging het dan? Welnu, het waren vragen van onze losse onderzoeksjournalist, met betrekking tot mevrouw Yvonne van Hertum. Onze losse onderzoeksjournalist heeft ons de text van zijn mailtje ter hand gesteld en die geven wij hier weer:

Geachte heer Wilders,

Naar verluidt heeft u zich wel eens laten informeren door mevrouw Yvonne van Hertum van Stopkindersex, of althans kamervragen gesteld naar aanleiding van dingen die zij in de publiciteit had gebracht (ik heb het niet gecontroleerd, dus als het niet zo is, hoor ik dat graag).

Deze mevrouw is inmiddels veroordeeld tot een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van twee maanden en koerst hard af op nog eens twee maanden, daar zij zich niet aan de voorwaarden van haar voorwaardelijke straf houdt.

Zij begint steeds woester om zich heen te slaan en alle remmen lijken los, terwijl er vragen te stellen lijken te zijn bij haar financiële handel en wandel.

Staat u nu nog steeds achter haar? Zo ja, waarom? Vindt u het bijvoorbeeld terecht dat zij zich uitermate beledigend uitlaat over de burgemeester van Papendrecht?

Hoogachtend,

[ondertekening]

Dit mailtje is op 12 juli verstuurd en men maakt ons niet wijs dat zelfs iemand als Geert Wilders twee maanden nodig heeft om een antwoord op zulke eenvoudige vragen te formuleren. Onze conclusie is dan ook dat hij het gewoon verdomt.

12-09-2009 11.36 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Geert Wilders, Kamerleden, Yvonne van Hertum

Er zijn 6 reacties op “Geert Wilders beantwoordt vragen niet”

 1. johnsmid says:

  Geert krijgt ook geen antwoorden op normale vragen, so ??

 2. johnsmid says:

  Ik hoop, dat jullie met je links gekloot het land nu genoeg verkankert hebben. Eigenlijk is links nederland staatsgevaarlijk, en proberen die alleen maar de Nederlandse welvaart te ondermijnen. Is ze trouwens aardig gelukt, dankzij onze zwakke regeringen.

 3. john valstar says:

  Dat ik vind dat je minder extreme uitspraken moet doen tegen de moslims dus een iets gemaatigde koers .
  Maar veel meer nog naar buiten brengen wat de asielzoekers de Nederlander kost, want er moet steeds meer geld bij al doe je dat zul je zien dat je bij de volgende verkiezing heel veel stemmen gaat winnen succes.

 4. […] PVV voor een deel dezelfde abjecte ideeën heeft als mevrouw van Hertum (Geert Wilders heeft de vragen dienaangaande van uw en onze captain overigens nooit beantwoord, de sukkel) en ten tweede op welke wijze de […]

 5. Prem Ojas says:

  – Dit deel van de reactie geschrapt wegens irrelevant. –

 6. Prem Ojas says:

  – Dit deel van de reactie geschrapt wegens niet ter zake. –


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties