Obama geeft er de brui aan

Stommeling Jones als kamerclown

Opa Buiswater weet de gemoedstoestand van Barack Obama treffend te schilderen in ‘gezichtsverlies…‘.

Ben je er eindelijk ingeslaagd om na een uiterst spannende verkiezing president van de verenigde Staten te worden, word je even publiekelijk afgebrand in de wereldpers ( NU.nl en de Telegraf) door den heer Wilders persoonlijk!

Eigenlijk ben je dan als wereldleider uitgerangeerd: kinderen en de nieuwe hond inpakken en maar weer als advocaat aan de slag in een achterbuurt en het regeren maar aan Joe Biden overlaten.

Uit doorgaans onbetrouwbare bron hebben wij vernomen dat de heer Obama er inderdaad de brui aan geeft en de verhuiswagen besteld heeft voor aanstaande woensdag. Eigenlijk had hij morgen al willen vertrekken, maar de verhuizers konden niet eerder, schijnt. Nu begrijpen wij overigens ook waarom de heer Wilders de vragen van onze losse onderzoeksjournalist niet wilde beantwoorden: als je bezig bent de macht over de nemen in de Verenigde Staten en bij uitbreiding in het Vrije Westen, heb je wel iets anders aan je hoofd.

13-09-2009 21.36 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Bewindslieden, Kamerleden, Loggers gelogd

Er heeft iemand gereageerd op “Obama geeft er de brui aan”

  1. […] een stukje van hem geplaatst hebben, voor zover wij zo snel konden nagaan was de skakel in ‘Obama geeft er de brui aan‘ de laatste, en wij wisten dat hij gestopt was met loggen, wegens stervende. We zeggen het […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties