Aanslag in Den Haag: onbekend aantal doden

Stommeling Jones met een helm op

De duurste uitkeringstrekster van Nederland, tevens een van de grootste belastingontduikers die ons land rijk is, leest vandaag in Den Haag een stukje gauwdievenpropaganda voor dat zijn weerga niet kent en dat de ‘Troonrede’ genoemd wordt.

De ‘Troonrede’ van dit jaar is een al dan niet verhulde poging de gemiddelde Nederlander te laten weten dat er een aanslag op zijn portemonnaie gepleegd gaat worden waar de gemiddelde Nederlander echt niet goed van wordt. De ergste aanslag gaat echter gepleegd worden op de gezondheidszorg, want zieken, zieligen en nooddruftigen kunnen niet terugslaan en zijn het makkelijkst te pakken. Zo werken politici altijd en van dit neostalinistische godsdienstwaanzinnige griezelkabinet valt wat dat betreft het ergste te vrezen.

Door de aanslag op de gezondheidszorg gaan er doden vallen, dat staat buiten kijf, maar het aantal is vooralsnog onbekend.

De eerste voor de hand liggende bezuinigingsmaatregel, te weten het afschaffen van het ‘koningshuis’ en het terughalen van de miljarden die deze familie zich in de loop der eeuwen wederrechtelijk heeft toegeĆ«igend, zal opnieuw niet genoemd worden en ook het opheffen van de provincies en gemeenten in ons land en vooral de veel te duur betaalde baantjes van ‘Commissaris van de Koningin’ (een mooie term voor ‘maffiamaatje’) en ‘Burgemeester’ (‘maffiamaatjesmaatje’ zeg maar) blijven buiten beschouwing.

15-09-2009 13.45 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Bewindslieden, Monarchie, Terrorisme

Er zijn 2 reacties op “Aanslag in Den Haag: onbekend aantal doden”

 1. OMG says:

  Er gaat inderdaad een aanslag gepleegd worden op de gezondheidszorg, maar niet op de gezondheidszorg van het Koninklijk huis, de Kamerleden, burgemeesters en andere bestuurders.

  Als die geopereerd moeten worden, dan is er nl. geen wachtlijst!
  Voor hun wordt, alweer, goed gezorgd.

 2. kelly58 says:

  Geef het nog wat jaartjes en nederland heeft geen armoede meer omdat die mensen dood zijn want laten we eerlijk zijn….dit land is straks alleen nog geschikt voor de meer bedeelden.
  dit is waar de regering al jaren naar toe werkt.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties