Sommige dingen moet je gewoon niet vragen

Onze trouwe fan laat ons weten:

Geachte Cpt. Iglo,

Tot voor kort postte ik met enige regelmaat op NUjij.nl. Weliswaar weet ik dat u en de uwen daar met enige regelmaat afgesodemieterd zijn in verband met of als gevolg van een overdaad aan onparlementair taalgebruik en het te vaak roepen van “CENSUUR!”, als de NUjijpuntnlredactie weer eens volslagen arbitrair had ingegrepen, maar ik dacht dat ik slimmer was, al was het maar door niet te veel te reageren.

Helaas heb ik mij vanavond toch laten verleiden mij even boos te maken en bij het topic ‘Uitkering Willem-Alexander en Máxima omhoog‘ te vragen: “Waar is Karst Tates als je hem nodig hebt?” Inmiddels is die reactie verwijderd door de redactie en kan ik niet meer inloggen: “Er is een probleem geconstateerd. Neem contact op met de redactie voor meer informatie.”

Ja, doei. Dat doe ik dus niet. De redactie van NUjij.nl kan wat mij betreft doodvallen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat ik over een paar minuten onder een andere naam weer actief zal zijn, al was het maar om NUjij.nl te pesten.

Met vriendelijke groet,

Uw trouwe fan.

Tsja, sommige dingen moet je gewoon niet vragen. En op NUjij.nl willen ze nu eenmaal niet graag dat het controversieel wordt. Wij kunnen deze fan dan ook aanraden voortaan alleen nog te posten, maar niet meer te reageren en dan nog bestaat de kans dat hij er in no time weer afgeschopt wordt. Maar ach, als hij nix beters te doen heeft, moet hij het vooral niet laten.

15-09-2009 21.15 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Hondelulle, NUjij.nl, Reacties

Er heeft iemand gereageerd op “Sommige dingen moet je gewoon niet vragen”

  1. […] ‘Koningin’ Beatrix, dat even nutteloze als volkomen overbodige oude zeikwijf, viert vandaag met haar familie de verjaardag van haar helaas te laat overleden moeder. Die bolle watermanager en zijn Argentijnse goudzoekster gaan mee, dus als er dit jaar een gek is die wél kan mikken, valt er vandaag toch nog iets te vieren. Wij hebben er een hard hoofd in. […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties